Κυριακή, Απριλίου 03, 2011

Πρόταση για συνεδρίαση Γραμματείας Δευτέρα, 4 Απριλίου

Συμπολίτες καλησπέρα. Εύχομαι να είστε καλά και να διοχετεύουμε την αγωνία και την αγανάκτηση που νοιώθουμε για όσα συμβαίνουν στο τόπο μας σε δράσεις και αντιδράσεις.
Στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Τετάρτης παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν οι θέσεις μας από τη δημοτική μας σύμβουλο Θέκλα Κίζη εμπεριστατωμένα και με αναφορές σε όλες τις πλευρές των ζητημάτων που είχαμε συζητήσει στη τελευταία γραμματεία.
Επειδή όμως από την "παρουσίαση" του χρονικού του θέματος των απορριμμάτων από τον δήμαρχο προκύπτει πως έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε ΧΥΤΑ θέτοντας εκβιαστικά και ανενδοίαστα μάλιστα το δίλημμα στο κόσμο πως ή προχωράμε σε ΧΥΤΑ ή...... θα πληρώνετε όλοι οι δημότες τα πρόστιμα της Ε.Ε. από τη συνέχιση λειτουργίας του ΧΑΔΑ, θεωρώ πως πρέπει άμεσα να γνωστοποιήσουμε το ζήτημα μέσα από συνεντεύξεις, λαϊκές συνελεύσεις και να προχωρήσουμε σε πανναξιακές κινητοποιήσεις εκφράζοντας κατηγορηματικά την αντίθεσή μας στην κατασκευή ενός νέου ΧΑΔΑ στην κορφή Ξύδη, καλώντας τους Γαληνιώτες και τους Εγγαρίτες σε αγωνιστική συμπόρευση.
Ζητώ λοιπόν να γίνει γραμματεία με το παραπάνω ζήτημα τη Δευτέρα 4 Απρίλη.
Α. Περιστεράκη
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :