Παρασκευή, Μαΐου 13, 2011

Ευχαρίστησε τους Ναξιώτες από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη!!!!

Με τις καλύτερες εντυπώσεις, από τη φιλοξενία και τις ομορφιές του νησιού, αναχώρησαν για την Αθήνα, χθες το βράδυ, οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη. Στο σύντομο χρονικό διάστημα που έμειναν στη Νάξο επισκέφθηκαν περιοχές που ενδείκνυνται για τα γυρίσματα της εκπομπής "καφές με την Ελένη", είδαν ξενοδοχεία για την διαμονή τους και είχαν συναντήσεις με ανθρώπους του Δήμου( Αντιδήμαρχο Λιανό και αντιπρόεδρο δημοτικής κοινότητας Χώρας Σπύρο Παπαδόπουλο) Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα γυριστούν τρεις εκπομπές, από 20 έως και 24 Ιουνίου σε διαφορετικά σημεία της Χώρας και θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι του "alpha"
Αυτό όμως που τους ενθουσίασε ιδιαίτερα ήταν τα ντόπια προϊόντα που τους πρόσφεραν, ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης, επαγγελματίες και παραγωγοί του νησιού.
Στην σημερινή της εκπομπή μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη ευχαρίστησε δημόσια τους Ναξιώτες για τα δώρα και τους έστειλε την αγάπη της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ανυπομονεί να βρεθεί στη Νάξο.
Πρέπει επίσης να επισημάνουμε τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε στην επιλογή της Νάξου από το κανάλι alpha, ο συντοπίτης μας δημοσιογράφος Βασίλης Γρηγορόπουλος ο οποίος εργάζεται όπως είναι γνωστό στην Αθήνα και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με παραγωγούς και ανθρώπους της τηλεόρασης Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

25 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Η..ΞΑΝΘΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο..ΛΙΑΓΚΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

η ξανθια ειναι power !!!!

Ανώνυμος είπε...

o gianakis tin efere e?

Ανώνυμος είπε...

mporei exei cone autos !

Ανώνυμος είπε...

καλοδεχουμενα ειναι ολα αυτα,αλλα πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν φτανουν..αν γινονται μονο για τουριστικη προβολη χρειαζονται πιο "σοβαρα ιβεντς"που να απευθυνονται σε ευρωπαικο & παγκοσμιο επιπεδο..
ο δημος και οι αρμοδιοι συλογοι πρεπει να κοιταξουν λιγο πιο μακρια απο το πως θα τα "αρπαξουμε σημερα" και να δουν λιγο το μελλον,τι κανουν τωρα για του χρονου ας πουμε,"μη βαζουμε και δυσκολα",να θετουν στοχους σοβαρους..
η ελληνικη αγορα ειναι νεκρη εδω και δυο χρονια και η επενδυση σε κοπο και χρημα πρεπει να ειναι το 1/10 σε σχεση με την ξενη..
πχ.οι αγωνες σερφινγκ,θεματα οπως οι παραλιες,τα μονοπατια,το φαγητο,τα χωρια και αλλα που θα μπορουσαμε να διοργανωνουμε,να προβαλουμε,(αν ειχαμε μυαλο,ΟΜΟΨΥΧΙΑ,ΟΡΑΜΑ και ορεξη)ειναι μερικα απο αυτα που θα μπορουσαν να δωσουν πολλα σάυτο το νησι που ολοι εχουμε προδωσει..το νησι δουλευει μονο του,,μεχρι τωρα ειμαστε απλα ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ..

Ανώνυμος είπε...

tia dyskoles epoxes pou zoume nomizw oti ola xriazontai akoma kai h menagaki giati kai afti 3 meres pou tha vriskete stin naxo tha fiafimizei dwrean!!kati einai kai afto alla me ta poiotika events pou akoustikan nomizw oti idi exoun arxisei sto nisi kai ginode polla ta teleytaia pou akoustikan einai 1 trihmero kalitexniko poliristiko festival thanasis papakwstadinou,foivos dellivorias klp,eyrwpaikes meres mousikhs 21,22 ektheseis fotografias,gliptikis,dld nomizw oti ta paidia pane kala gia arxi kai xefigan ligo apo to mamouni!!epomenos as dwsoume ligo xwro kai min griniazoume me olaaaa!!O NAXIWTHS

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2008 ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ, ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ...... ΚΡΑΤΕΙΘΗΤΕ 57.600.000 ΕΥΡΩ,ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 2008 ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΜΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 864.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΕΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..... ΑΝ ΤΑ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ 20000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΝΑΞΟΣ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3000 ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ...... ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΣΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΝΑΞΙΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΞΥΜΠΗΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ........

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΕΙΜΑΙ Ο 12.24

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, Η ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΕΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑΞΙΩΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Ανώνυμος είπε...

fetos i naxos tha filoxenisi kai tous eyrwpaikoys agwnes serf episis to volei pali mazi me ton teliko!!nomizw oti gia arxi kala paei apo ton apolito pato pou eixame piasei,mesa se 4 mines einai polla!!min griniazete i epoxes einai dyskoles!!kai re megale ton apo panw ti sou ftene oi metanastes pou giname oloi debelides stin naxo kai den paei kanenas na doulepsei giati an eimastan tis douleias kai den zitousame merokamata giatrou den itan ta pragmata etsi...

Ανώνυμος είπε...

ti les re file se 4 mines ginane auta persi den eihame voley,den eihame ta fouskota ,ohi pos itan kanenas kalos o Marakis alla auta akomi k ekeinos ta kane

Ανώνυμος είπε...

κανατε πολιτιστικο γεγονος τον ερχομο μενεγακη.ελεος ρε.......
που παμε ρε........
του χρονου προτεινω την αννιτα πανια.τι λετε?ακουω προτασεις για αλλους καλλιτεχνες απο εσας τωρα.

Ανώνυμος είπε...

ESY FILE POU LES GIA ADIPARATHESI METAXY MEN K DEN.EISAI LATHOS,POLOI PSIFISAN TON NYN GIA NA PROSFEREI KATI STON TOPO K NA FYGEI I SAPILA.LIGOUS MINES META VGALANE TIS MASKES K DEIXAN TO ALITHINO PROSOPO.
ELAXISTOI K EKLEKTOI MONO APOLAMVANOUN

Ανώνυμος είπε...

οσο γι αυτο απο πανω μου μη σε νοιαζει,ο κοσμος εχει ξυπνησει πια,δεν ειμαστε μονο για σημερα,ο καιρος περναει πολυ γρηγορα και θα μας ξαναερθουν,και β΄ειναι και επαγγελματιες που περιμενουν απο μας

Ανώνυμος είπε...

pados re paidia de xerw ti lete to moro einai akoma poly dynato !!

Ανώνυμος είπε...

...και που ξερεις, μπορει να ερωτευτει κανα Ναξιωτη τωρα!!!!....

@αριστεροχειρας@

Ανώνυμος είπε...

Den erotevetai auti ,koitazei alla prosoda megalou megethous !

Ανώνυμος είπε...

Για μια φορά ακόμα δείχνετε πόσο τυρόβλαχοι είσαστε αφού ούτε καν ελληνικά δε μπορείτε να γράψετε! Αφού λοιπόν γουστάρετε celebrities μάθετε και αυτό: Η Sirina productions θα γιρίσει μια τσοντούλα σε Ναξιώτικες παραλίες. Γουστάρετε? Θα γίνουμε γνωστοί παγκοσμίως. Βρίτε τους και μπουκώστε τους γραβιέρα Νάξου. Γίνετε χορηγοί. Τίποτα δεν πάει χαμένο!

Ανώνυμος είπε...

τσοντα ε με πιους πρωταγωνιστες?Ντοπια μωρα?

Ανώνυμος είπε...

πολύ ωραία, καλή επιτυχία,

Ανώνυμος είπε...

οι Ναξιώτες είναι ωραίοι άνθρωποι...γεμάτοι καλοσύνη...

Ανώνυμος είπε...

...Γεμάτοι καλοσύνη αν είναι να κονομήσουν... Όταν είναι να πληρώσουν βγάζουν νύχια και σε γδέρνουν

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΤΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ 15% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ Μ' ΑΥΤΟΝ 400 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 4000, ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
Η ΝΑΞΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 19000
ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ 1896, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΙΣΤΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ, ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ 400 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΠΑΧΤΗ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗ ΜΙΑ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΩΣ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ.
ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΖΕΡΟΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΣΜΟΣ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ, ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.
ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ,ΣΤΟ ΧΥΤΥ.

Unknown είπε...

Μουνάρα η Ελενάρα.

Unknown είπε...

Μούναρος η Νούλα Βρούτση...

Unknown είπε...

Στο: ¨Μαζί ποτέ¨επαιξαν η Ελενάρα και η Νούλα...