Δευτέρα, Απριλίου 24, 2023

«Έπαιξε» σε πέντε κανάλια η επίσκεψη δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο στη Νάξο!

 Κορυφαίοι δημοσιογράφοι από 23 διαφορετικές χώρες του εξωτερικού βρίσκονται αυτές τις ημέρες στη Νάξο για να τη… γνωρίσουν, μετά από σχετική πρόσκληση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.


Αναφορά σε αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία της Ε.Α.Σ., λοιπόν, έγινε σήμερα, ούτε σε μία, ούτε σε δύο, αλλά σε... πέντε διαφορετικές δημοφιλείς εκπομπές ισάριθμων μεγάλων ελληνικών καναλιών και μάλιστα με ζωντανές συνδέσεις με το νησί μας!

Επρόκειτο για τις εκπομπές «Mega Σαββατοκύριακο» (Mega), «Δεκατιανοί» (ΣΚΑΪ), «Κουβέντα να γίνεται» (Action 24), «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» (Alpha) και «Δύο στη 1» (ΕΡΤ). Οι τέσσερις πρώτες συνδέθηκαν με τον Κινίδαρο, ο οποίος είχε εξάλλου... μεγάλο γλέντι σήμερα αφού γιόρταζε ο προστάτης του, Άγιος Γεώργιος και η τελευταία με το Φιλότι.

Στις εκπομπές των Mega, ΣΚΑΪ, Action 24 και ΕΡΤ τις πληροφορίες μετέδωσε ο αγαπημένος δημοσιογράφος και.... παρουσιαστής της τηλεόρασης, Χρήστος Νέζος, με δηλώσεις τόσο από την Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, όσο και από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρη Καπούνη. Στον «αέρα» του Alpha το ρεπορτάζ έκανε η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου, η οποία μίλησε με τον Γενικό Γραμματέα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων.

Δείτε τα αποσπάσματα:

«Mega Σαββατοκύριακο»:

«Δεκατιανοί»:

«Κουβέντα να γίνεται»:

«Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»:

«Δύο στη 1»:
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :