Σάββατο, Απριλίου 29, 2023

Ο Γιάννης Βλασερός εντατικοποιεί τον πολιτικό του αγώνα και επισκέφθηκε τα νησιά Σαντορίνη, Ανάφη, Φολέγανδρο, Ιο και Νάξο.

 Η πολιτική δραστηριότητα του Γ. Βλασερού υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εν όψει των εκλογών της 21 Μαΐου συνεχίζεται με άφιξη του στην την Σαντορίνη την Μεγάλη Παρασκευή  15 Απριλίου όπου πέρασε τις εορτές του Πάσχα, αλλά είχε την ευκαιρία  να έχει  επαφές με τον Δήμαρχο και την Πρόεδρο του νοσοκομείου καθώς και με πολλούς συντρόφους και φίλους. Η επίσκεψη του ολοκληρώθηκε με μία εντυπωσιακή συγκέντρωση σε καφέ των Φηρών όπου αναφέρθηκε στα προβλήματα της χώρας και ιδιαίτερα των νησιών για τα οποία σύμφωνα με τον Γ.Βλασερό το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής προτείνει πειστικές και πραγματοποιήσιμες λύσεις. Η συνέχεια δόθηκε στον τηλεοπτικό Σταθμό Volcano όπου έδωσε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης σε τρείς δημοσιογράφους. Στη συνέχεια αποπειράθηκε να επισκεφτεί την Ανάφη μια επίσκεψη που δεν ολοκληρώθηκε καθότι δεν μπόρεσε να μείνει στο νησί λόγω κακοκαιρίας και........ αλλαγής δρομολογίου του πλοίου. Εκεί είχε όμως την τιμή και την χαρά ο Δήμαρχος της Ανάφης να κατέβει στην προκυμαία να τους υποδεχθεί και να τους χαιρετήσει εγκάρδια έστω για λίγα λεπτά.

 

Οι επισκέψεις του Γ. Βλασερού συνεχίστηκαν την  Τετάρτη  και Πέμπτη 19  καί 20 Απριλίου με την Φολέγανδρο και την Ιο.  Παρότι ο χρόνος της επίσκεψης ήταν περιορισμένος λόγω των δρομολογίων των πλοίων του δόθηκε η ευκαιρία στη Χώρα της Φολέγανδρου να έρθει σε άμεση επαφή με πολίτες που εξέθεσαν τα προβλήματα τους, ενώ υπήρξε συνάντηση και με την Δήμαρχο στο Δημαρχείο.

 

Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς την Πέμπτη βρήκαν τον Γ. Βλασερό και τους συντρόφους του στην Ιο. .Εκεί είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο και τα μέλη του ΔΣ με τους οποίους τους δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουν τα προβλήματα του Δήμου. Παρά το λίγο χρόνο πραγματοποίησε ουσιαστικές επαφές με πολίτες διαφόρων επαγγελματικών κλάδων, ενώ στη συνέχεια αναχώρησε για την Νάξο.

 

Στις 20 Απριλίου την παραμονή  της μεγάλης  γιορτής της Ζωοδόχου Πηγής επισκέφθηκε  την εορτάζουσα εκκλησία  στο Δανακό  και ανήμερα   την εκκλησία της Παναγίας της Αργοκοιλιώτισσας ιερό προσκύνημα της Νάξου  όπου είχε την ευκαιρία να βρεθεί μαζί με πάρα πολύ κόσμο στην μεγάλη γιορτή και να προσκυνήσει την θαυματουργό εικόνα που θεωρείται ότι έχει φιλοτεχνηθεί από τον Ευαγγελιστή Λουκά. Η περιοδεία του  Γ Βλασερού ολοκληρώθηκε την επόμενη ημέρα όπου το πρωί βρέθηκε στον Κυνίδαρο στην εορτή τού Αγίου Γεωργίου και το βράδυ  παρευρέθηκε  στη συγκέντρωση της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΝΑΞΟΥ στο Δημαρχείο με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή Μιχάλη Κατρίνη.στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος με πολιτική ομιλία αναφερθείς στα γενικά και  τοπικά προβλήματα προτείνοντας λύσεις μέσα από το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :