Σάββατο, Απριλίου 29, 2023

Τριήμερη περιοδεία Γιάννη Βρούτση σε Νάξο, Σαντορίνη και Ανάφη

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας, ο κ. Γιάννης Βρούτσης, την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 θα πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία στα νησιά Νάξος, Σαντορίνη και Ανάφη.

Αρχικά θα επισκεφθεί τη Νάξο, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο 28 και 29 Απριλίου 2023 θα μεταβεί στη Σαντορίνη. Εκεί θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, μαζί με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κα. Μίνα Γκάγκα, ενώ παράλληλα θα συμμετέχει και ως ομιλητής στο 1ο Διεθνές Συνέδριο για τον Τουρισμό Πολυτελείας στην Ελλάδα, το οποίο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Επίσης, θα συναντηθεί με τα στελέχη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Θήρας.

Το Σάββατο 29 Απριλίου, θα επισκεφθεί και τη νήσο Ανάφη, όπου θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Ιάκωβο Ρούσσο. Επιπλέον, θα επισκεφθεί την περιοχή όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής του....

νέου Αεροδρομίου του νησιού.

Στη διάρκεια των επισκέψεών του στα ανωτέρω νησιά, ο κ. Βρούτσης θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με εκπροσώπους θεσμικών φορέων, καθώς και με φίλους, κομματικά στελέχη και κατοίκους των νησιών. 

 

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :