Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023

Ο ΑΝΤ1 για το ταξίδι της Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου στο Μόναχο!

 Ρεπορτάζ για το ταξίδι της Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στο Μόναχο δημοσίευσε το ενημερωτικό ένθετο «Τώρα για το μέλλον» του ΑΝΤ1.


Υπενθυμίζεται, ότι το κορυφαίο τυρί του νησιού μας «πρωταγωνίστησε» σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Γερμανίας στο πλαίσιο διετούς και υποστηριζόμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση προγράμματος ενημέρωσης και προώθησής του, με τη συνεργασία (και υπό την αιγίδα) του εκεί ελληνικού προξενείου. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» η προϊσταμένη, κ. Ρέα Τσιτσάνη και στελέχη του ελληνικού προξενείου στο Μόναχο, καθώς και περίπου 50 δημοσιογράφοι και αγοραστές (buyers), ενώ την Ε.Α.Σ. Νάξου εκπροσώπησαν μέλη της Διοίκησής της.

Στη δημοσιογράφο Φωτεινή Νάσσου, η οποία και έκανε το ρεπορτάζ, μίλησαν ο Πρόεδρος, Δημήτρης Καπούνης και ο Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Σ., Ιάκωβος Βαλέρης, καθώς και η κ. Ρέα Τσιτσάνη.

«Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε τις εξαγωγές όσο πιο πολύ μπορούμε. Το πρόγραμμα αυτό, στο ....οποίο συμμετέχει η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., περιλαμβάνει προώθηση που θα γίνει εδώ στη Γερμανία και όχι μόνο», δήλωσε ο Δ. Καπούνης.

Από την πλευρά του, ο Ι. Βαλέρης τόνισε: «Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι οι εξαγωγές. Είναι η προσέλκυση νέων αγοραστών, η επαφή με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες μας και, το κυριότερο, η προβολή του προϊόντος μέσω των δημοσιογράφων που θα προσέλθουν στην εκδήλωση. Επιδίωξή μας είναι να μπορέσουμε να δούμε μια μέρα τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. στο ράφι ενός μεγάλου γερμανικού σούπερ μάρκετ».

Τέλος, η κ. Ρέα Τσιτσάνη επεσήμανε: «Πιστεύουμε ότι η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. ενδιαφέρει πάρα πολύ, ειδικά τους Έλληνες εισαγωγείς. Γνωρίζουν, βέβαια, το προϊόν, που είναι και Π.Ο.Π. και κάποιοι το διαθέτουν ήδη στα καταστήματά τους. Αλλά, τώρα, θέλουμε να του δώσουμε μια ακόμη μεγαλύτερη ώθηση, προκειμένου να το μάθουν περισσότερο και οι Γερμανοί και περισσότερα ελληνικά εστιατόρια, ώστε να υπάρχει και αυτό το προϊόν στο μενού που προσφέρουν».

Δείτε το απόσπασμα:
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :