Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΗΓΑ

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργό της χώρας, Γιώργο Παπανδρέου, γιατί μου έδωσε τη δυνατότητα, με τη συμμετοχή μου μέχρι σήμερα στην Κυβέρνηση, να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό τομέα, σε μία κρίσιμη περίοδο για τη χώρα.
Για όσο διάστημα κατείχα τη θέση του Υφυπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, επέδειξα το οφειλόμενο ενδιαφέρον για τις Κυκλάδες, φροντίζοντας για την ταχύτερη προώθηση των έργων και για την επίλυση προβλημάτων, που η....... αρνητική οικονομική συγκυρία προκάλεσε.

Σήμερα, απαλλαγμένος από τα κυβερνητικά καθήκοντα, επανέρχομαι στην κοινοβουλευτική μου δράση με τον ίδιο δυναμισμό και αποφασιστικότητα που το έπραξα από την πρώτη στιγμή που οι Κυκλαδίτες με ανέδειξαν, με την ψήφο τους, Βουλευτή.

Η περίοδος που βιώνουμε είναι εξαιρετικά κρίσιμη για την ίδια την εθνική μας ύπαρξη. Το μέλλον της χώρας -και επομένως και των νησιών μας- εξαρτάται απόλυτα από την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα που θα επιδείξουμε όλοι και κυρίως όσοι συμμετέχουμε με οποιονδήποτε τρόπο στη διαχείριση των δημοσίων υποθέσεων. Προσωπικά, δεσμεύομαι να ακολουθήσω το δύσκολο δρόμο της ευθύνης και της συνέπειας, κόντρα στη φτηνή δημαγωγία και τον καταστροφικό λαϊκισμό.

Οι Κυκλάδες μπορούν να συνεχίσουν να υπολογίζουν στη δημιουργική μου παρουσία και δράση. Άλλωστε, οφείλω πολλά στις χιλιάδες των Κυκλαδιτών, που διαχρονικά με τιμούν με την ψήφο τους.

Για αυτά τα μοναδικά νησιά και για τους υπέροχους κατοίκους τους, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

12 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

κλαψ-λυγμ. καλαο ηταν αλλα λυγο. λεω να κατεβω για δημαρχος ναξου στις επομενες εκλογες θα με ψηφισεται;

Ανώνυμος είπε...

αργησανε και εκει να σε παρουνε χαμπαρι.............

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΛΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Thelw na eyxaristisw ton proedro tou pasok pou mesa se oles tis malakies pou ekane k kanei na kanei dyo Kala stous naxiwtes na vgalei tin paliolera ton riga Kai epitelous mazi me tin Lera na stamatisei na pistevei Kai o Marakis oti tha xanakatevei Gia dhmarxos!!ouf eyxaristoume xana megale prothipoyrge twn ellhnwn Kai swthra tis elkadas!!!!ti eipa o pousthsssss......

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑΨ! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΥΒΕΝΗΣΗ, ΚΙ ΕΣΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΦΟΥΝΕ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ Ε?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ Π@Π@ΡΑ? ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ? ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΔΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΚΑΝΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

NTΡΟΠΗ το δυσάρεστο συναίσθημα που μας δημιουργεί η επίγνωση της ενοχής μας η οποία μας εκθέτει και μας μειώνει στη συνείδηση των άλλων ανθρώπων. Ονειδος ό,τι ντροπιάζει τον άνθρωπο δημόσια και σε μεγάλο βαθμό.Προδότης αυτός που προδίδει που διαπράττει προδοσία: των συντρόφων / των φίλων / της πατρίδας. Δωσίλογος αυτός που συνεργάστηκε με τον κατακτητή, κυρίως με τις γερμανικές αρχές κατοχής, κατά τη διάρκεια του β' παγκόσμιου πολέμου και μετεπειτα στην Ελλάδα.Επιθετα που νομιζω οτι ταιριαζουν απολυτα με το βολευτη.Απο την αλλη εσυ που εχεις αυτο το blog εχεις ευθυνη που ανεβαζεις οτιδηποτε....

Ανώνυμος είπε...

Για τον2.16...Οχι αγαπητε δεν ειναι ετσι,ετσι γινεσαι φασιστας ο ιδιος.Φυσικα και να τα ανεβαζουν.Αυτη τη χρονικη στιγμη καλο ειναι αυτο μπας και ξυπνησουν και τα τελευταια κοιμισμενα μυαλα. Το κακο φιλε μου ειναι να μην ξυπνησουν...τελευταια ευκαιρια ειναι.

Ανώνυμος είπε...

Να σε διώχνουν και να λες και ευχαριστώ...........

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ "ΠΡΟΚΑΤ" ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΣΚΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ 4ΕΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΚΔΙΔΟΥΝ. ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ SITES.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ. Η ΔΗΜΟΚΡΤΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΡΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΣΠΕΙΡΑΝ. ΦΑΣΙΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ