Πέμπτη, Απριλίου 07, 2011

Γκρεμίστε τα τείχη! Οι Κορασίδες του Πανναξιακού πρωταθλήτριες Αιγαίου!!

Την μεγαλύτερη επιτυχία του Ναξιακού βόλεϋ πέτυχαν πριν από λίγες ώρες στο σπίτι του βόλεϋ( Παιανία), στα μπαράζ της Ζ' περιφέρειας(Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Χίος, Σάμος, Μυτιλήνη), οι Κορασίδες του Πανναξιακού. Μετά τον προχθεσινό τους Θρίαμβο απέναντι στον Νηρέα Χίου με 3-2 σετ κέρδισαν σήμερα και τον Πολυκράτη Σάμου με 3 -1 σετ και στέφθηκαν πανάξιες πρωταθλήτριες. Δεν υπάρχουν λόγια και λέξεις για να περιγράψουμε την αξία αυτών των χρυσών κοριτσιών που απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι το γυναικείο βόλεϋ μπορεί να σηκώσει ψηλά την σημαία του Ναξιακού και του Κυκλαδίτικου αθλητισμού.
Τα σετ 25-11, 14-25, 25-11, 25-16.
Στα πλαίσια της επόμενης φάσης ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει αύριο την Ένωση Βύρωνα, το Σάββατο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, και την Κυριακή τον Ηρακλή Κηφισίας .
Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις θα παίξουν αγώνες χιαστί με τις αντίστοιχες πρώτες του άλλου ομίλου και οι νικητές θα περάσουν στο final 4 που θα γίνει τον Ιούνιο.
Συγχαρητήρια στον αρχιτέκτονα των..... φετινών επιτυχιών Μπάμπη Καλογιαννίδη ο οποίος δούλεψε σκληρά και παρα τα μεγάλα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, κατάφερε να δημιουργήσει σε όλα τα τμήματα βόλεϋ ομάδες δυνατές, ικανές να νικήσουν κάθε αντίπαλο.
Πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους ανθρώπους της διοίκησης, στους αφανείς ήρωες αυτού του θριάμβου, που πίστεψαν και πιστεύουν στο ταλέντο και τις ικανότητες αυτών των παιδιών. Δαπάνησαν τεράστια ποσά, πέρασαν από χίλια κύματα και έκαναν μεγάλες θυσίες, αλλά στο τέλος δικαιώθηκαν.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

siga remagale min gremisoume tin portara

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ, ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΣΟΥ ΑΠΟΝΕΙΜΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 8 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΜΕ ΒΥΡΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00 ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 16:00 ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12:00 ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ...ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ VOLLEY ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ.....ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ.

spiros είπε...

euxaristoume ta koritsia pou diafimizoune to nhsi mas...euxaristoume thn dioikisi pou boithane ta koritsia mas...euxaristoume olous osous boithane ton pannaxiako aon eite oikonomika,eite me opoiondipote allo tropo mporoun to swmatio mas...eimastan ligoi sthn arxh kai kathe mera ginomaste perissoteroi,ayto theloume...sas theloume olous konta mas...tou xronou ayta ta koritsia tha briskontai(prota o theos to kserei)sthn A2...kai to mpasket mas sthn G ethniki...:))))))))) gemiste to gipedo...to xreiazomaste...:)))))

Ανώνυμος είπε...

voley kai malakies

Ανώνυμος είπε...

Η Μαλακία έχει κατασκηνώσει στο κεφάλι σου. Ανώμαλε!!!