Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 13, 2010

Νάξο - Πειραιά με το......αυτοκίνητό σας!!!!!!

Οι αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων των πλοίων έχουν οδηγήσει πολλούς ανθρώπους σε ακραίες ενέργειες. Ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκίνητου(δεξιά) μη θέλοντας να πληρώσει εισιτήριο επέλεξε έναν άλλο, ασυνήθιστο , τρόπο για να παει στη Αθήνα, μετατρέποντας το όχημα του σε βάρκα. Ίσως θέλησε να μιμηθεί τον περίφημο ξυλουργό της Βενετίας(ΦΩΤΟ).
Το γεγονός συνέβη σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Νάξου και είναι το δεύτερο αυτοκίνητο μέσα σε λίγους μήνες που από άγνωστη αιτία πέφτει στη θάλασσα . Τον περασμένο Μάιο ένα ενοικιαζόμενο smart παραλίγο να είχε την ίδια τύχη.
Όπως έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες μπορεί να προκαλούν γέλιο, όμως η στάθμευση σε παραθαλάσσιες περιοχές και λιμάνια εγκυμονεί θανάσιμους κινδύνους, αφού πολλοί άνθρωποι έχουν βρει τραγικό θάνατο εγκλωβισμένοι μέσα στο αυτοκίνητο τους, μετά από πτώση στο νερό. Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Και οπως εχουμε ξανασχολιασει, δεν εγκυμονει κινδυνους η σταθμευση σε παραθαλασσιες περιοχες και λιμανια, κινδυνους εγκυμονουν οι καθε λογης ατζαμηδες και ορισμενες κυριες που ειναι κατοχοι διπλωματος οδηγησης χωρις να εχουν δωσει καν εξετασεις !!!