Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 29, 2010

Γι' αυτούς που βρίζουν ανώνυμα

Θέλουμε να παρακαλέσουμε τους φίλους αναγνώστες μας που γράφουν σχόλια κάτω από τα αναρτημένα άρθρα να μην βρίζουν, να μην συκοφαντούν και να μην προσβάλουν προσωπικότητες. Η ανωνυμία και η δυνατότητα σχολιασμού των άρθρων παρέχεται στους αναγνώστες για να μπορούν να συμμετέχουν εκφράζοντας άφοβα την άποψή τους, και όχι σαν προκάλυμμα λασπολόγων και υβριστών.
Σήμερα δεχθήκαμε στο mail στου blog έντονες διαμαρτυρίες από άτομα που θίγονται από τα συγκεκριμένα σχόλια και αναγκαστήκαμε να διαγράψουμε όσα ήταν χυδαία και προσβλητικά. Αν συνεχιστεί αυτό θα αναγκαστούμε να λογοκρίνουμε ή να αφαιρέσουμε την δυνατότητα σχολιασμού, κάτι που όπως καταλαβαίνετε δεν συνάδει με την δημοκρατική λειτουργία του bloging. Τα blogs αποτελούν μέσα εναλλακτικής ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων και πληροφοριών, σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουμε όπως κάποια δημοσιογραφικά ψευτο-blog που λυμαίνονται τον χώρο των blogs και θέλουν τους αναγνώστες παθητικούς δέκτες.
Τότε δεν θα έχουμε πλέον και λόγο ύπαρξης.
Οι διαχειριστές του naxosfan Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Φίλε διαχειριστή, τα δύο σχόλια που σβήστηκαν δεν ήταν ούτε υβριστικά ούτε προσβλητικά έναντι κανενός, ίσα-ίσα που περιείχαν και μία είδηση που δεν διαψεύστηκε. Απλά στηλίτευαν την πολιτική πρακτική του πολυγραφότατου "πολιτικού εισαγγελέα ηθικής και τοπικής κομματικής νομιμοποίησης" σε ό,τι αφορά τις προτάσεις υποψηφιοτήτων για τις περιφερειακές εκλογές. Όταν κάποιος γράφει λίβελους κατεγγέλοντας την οικογενοικρατεία, την φαυλότητα και την μη έγκριση υποψηφιοτήτων από τις τοπικές κομματικές οργανώσεις... πως προτείνει την αδερφή του για υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Νοτίου Αιγαίου;

Ανώνυμος είπε...

Αααα, άλλο εσείς, άλλο εμείς. Το ίδιο είμαστε?

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΕ 30 Σεπτεμβρίου 2010 9:32 π.μ.