Τετάρτη, Μαρτίου 13, 2019

Λιανού αποκαλυπτήρια – Μετά τις Απόκριες ...οι μάσκες έπεσαν


Η νέα αρχή που πρεσβεύει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός αποδεικνύει περίτρανα μέσα από τα λεγόμενα του, ότι πρόκειται για «ενός ανδρός αρχή» μιας και η μόνη διαφοροποίηση που προσκομίζει είναι ότι θα είναι αυτός στο τιμόνι ενώ όλα τα υπόλοιπα θα παραμείνουν τα ίδια.

Ευτυχώς για τους πολίτες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων ο κ. Λιανός με δημόσιες δηλώσεις του αποκαλύφθηκε εγκαίρως αφού μας κατέστησε σαφές ότι δεν.......
κατάφερε να μάθει, τα οκτώμισι χρόνια, ως πρώτος τη τάξη αντιδήμαρχος, το αντικείμενο σε δυο καίριους τομείς της αρμοδιότητας του.
α) Πόσους διοικητικούς υπαλλήλους έχει ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και β) πόσες αφίξεις είχε το αεροδρόμιο Νάξου το 2018 και πόσες στοχεύει να έχει μετά την επέκταση, στοιχεία που δείχνουν την πλήρη άγνοιά του και εξηγούν γιατί δεν κατάφερε να λύσει ή έστω να δρομολογήσει λύσεις για τα προβλήματα του τόπου.

Όσον αφορά στην υποστελέχωση του δήμου, η απερχόμενη δημοτική αρχή οκτώμισιχρόνια τώρα, με καθ’ ύλην αρμόδιο τον κ. Λιανό, όφειλε να έχει καταρτίσει το οργανόγραμμα του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας και να είχε εντάξει το δήμο μας στα προγράμματα πρόσληψης νέου προσωπικού όπως έχουν κάνει τόσοι δήμοι σε όλη την Ελλάδα.
Αντ’ αυτού, ο κ. Λιανός παραμονή εκλογών εξαγγέλλει προσλήψεις, πιστός στον προσφιλή του παλαιοκομματικό τρόπο διαχείρισης της καθημερινότητάς μας, φτάνοντας στο σημείο να ασκεί αντιπολίτευση ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό!

Η ανεπάρκεια της απερχόμενης δημοτικής αρχής αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα (12 Μαρτίου 2019) δεν κατάφεραν να έχουν προϋπολογισμό και τεχνικό πρόγραμμα, τα δυο βασικότερα εργαλεία για τη λειτουργία του δήμου μας.

Τι είναι αυτό που θα αλλάξει κ. Λιανέ αν έχετε εσείς «το τιμόνι» του δήμου στα χέρια σας, την ώρα που στις δικές σας αρμοδιότητες αποδεικνύεται κάθε μέρα εδώ και οκτώμισι χρόνια η ανεπάρκεια σας;

Τέλος, σε ότι αφορά την υπόσχεση σας ότι «στα επόμενα χρόνια θα πάρει η Νάξος τη θέση που της αξίζει», πιστεύουμε ότι εσείς το μόνο που «Ενωμένοι Μπορείτε» να καταφέρετε είναι να μετρήσετε επιτέλους τους υπαλλήλους του δήμου και τους επισκέπτες που έρχονται αεροπορικώς στη Νάξο και αφήστε σε εμάς ως αυριανή Δημοτική Αρχή να φροντίσουμε να πάρουν η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες τη θέση που τους αξίζουν.




Από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ
Λεονάρδος Χατζηανδρέου
Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Περιοχή συνημμένων
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :