Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2019

Αιτήσεις για την τηλεοπτική πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών της Νάξου


Πρόσβαση στα προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας μπορούν να αποκτήσουν οι μόνιμοι κάτοικοι των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης (ΠΕΤΚ) Δανακού, Κλειδού, Κορώνου, Λιώνα, Άνω Ποταμιάς, Κάτω Ποταμιάς, Μέσης Ποταμιάς, Κυνιδάρου, Εγγαρών, Μελάνων, Κεραμωτής, Αζαλά, Λυγαριδίων, Μουτσούνας, Πάνερμου, Σκαδού, Γαλήνης, Κάτω Κουφονησίου, Δονούσας, Στρογγύλης Δονούσας και Καλοταρίτισσας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν έως τις 19 Μαρτίου 2019 να υποβάλλουν στον Δήμο, στον οποίο ανήκει η ΠΕΤΚ της μόνιμης κατοικίας τους ή στα ΚΕΠ που λειτουργούν σε αυτήν, τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα, προκειμένου να πιστοποιηθούν ως δικαιούχοι του έργου και να ενταχθούν σε ......
αυτό.
Επισημαίνεται ότι κατά την υποβολή των δικαιολογητικών εγγράφων, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες επιλέγουν την εταιρία από την οποία θα λάβουν τις υπηρεσίες τηλεοπτικής πρόσβασης του έργου. Οι εταιρίες που συμμετέχουν στο έργο είναι η COSMOTE TV (με το πακέτο υπηρεσιών «COSMOTE TV PACK») και η DIGEA (με το πακέτο υπηρεσιών «DIGEA PACK»).
Λόγω της ύπαρξης περιοχών που δεν εντάχθηκαν στο εν λόγω πρόγραμμα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων από τον Νοέμβριο του 2018 έχει υποβάλλει αίτημα ένταξης επιπλέον περιοχών που δεν διαθέτουν ικανοποιητική πρόσβαση στο σήμα της επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής. Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομίων, αναμένεται η Κωμιακή, ο Απόλλωνας, η Μέση και το Φιλώτι να ενταχθούν στην επόμενη φάση του έργου, η οποία θα ξεκινήσει με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης.
Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία ένταξης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Γιώργο Σιδερή (2285360114).

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :