Δευτέρα, Μαρτίου 18, 2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του ΓΕΛ Νάξου

Τρεις παραστάσεις, εκατοντάδες θεατές, άπειρα κολακευτικά σχόλια! Η Θεατρική Ομάδα ΓΕ.Λ. Νάξου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το φιλοθεάμον κοινό της Νάξου που μας τίμησε με την παρουσία του. Το ζεστό του χειροκρότημα μάς γέμισε χαρά και περηφάνια, δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε. Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας!
Επόμενη στάση του μαγικού αυτού ταξιδιού το αρχαίο θέατρο της Μεσσήνης στις 15 Απριλίου στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος. Παράλληλα ήδη ξεκινήσαμε την προετοιμασία της δεύτερης παράστασης για φέτος. Πρόκειται για τη Μήδεια του Ευριπίδη. Με χαρά περιμένουμε να ανταμώσουμε και πάλι!

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε για άλλη μια φορά τους ............φορείς και ιδιώτες που στήριξαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθειά μας αυτή.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Αρτέμη Ψαρρό για τις όλες τις ενέργειές του.  

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΣΟΦΙΑ ΧΑΛΚΟΥ - ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ: ANNAIS CAFERRA - ΗΧΟΣ-ΦΩΤΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΘΙΑΣΟΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΒΙΝΤΕΟ: ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΑΚΩΝΙΑΤΗΣ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΚΩΝΙΑΤΗΣ - ΣΚΗΝΙΚΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΩΝΙΑΤΗΣ - ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΒΑΛΗΝΔΡΑ-ΓΚΙΑΣΤΑ (ELEGANTE)

Θερμές ευχαριστίες  οφείλουμε στη Μεταφορική 'ΕΡΜΗΣ', τα σουπερμαρκετ ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ και τα Είδη Ραπτικής ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΑ για την παροχή υλικών απαραίτητων για τα σκηνικά της παράστασης.
Δημήτρης Γουσόπουλος
Κλασικός Φιλόλογος
Καθηγητής Γενικού Λυκείου Νάξου


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :