Ο χρυσός μήνας του Αυγούστου κλείνει με τον πιο γευστικό τρόπο στο
εστιατόριο Grandma’sτου πεντάστερου
boutique ξενοδοχείου Liostasiστην Ίο με ένα διήμερο γαστρονομικό event που θα διεξαχθεί στις30 και 31 Αυγούστου 2018και θα φέρει τη σφραγίδα του πολυβραβευμένου σεφ και
κατόχουαστεριού Michelin, κ. Λευτέρη Λαζάρου.
Οιδύο ημέρες θα είναι
αφιερωμένες σε ένα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι που θα αποπνέει την θαλασσινή
αύρα του Αιγαίου. Τομενού γευσιγνωσίας πέντεπιάτωνμεwinepairing, επιμελημένοαπό τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου για τους επισκέπτες του εστιατορίου
Grandma’s, έχει διάθεση να εξυψώσει τις αισθήσεις και να .....αναδείξει τημοναδικότητατων
ντόπιων πρώτων υλών.
Με φόντο την ατμοσφαιρική βεράντα του ανακαινισμένου Grandma’sόπου το
κυκλαδικό τοπίο ενώνεται με το σύγχρονο design, η θάλασσα και η γηαποτελούν την αφετηρία για την παρουσίαση ενός ευφάνταστουμενούπέντε
πιάτων στο οποίο τοελληνικό στοιχείο διανθίζεται με μεσογειακές και εξωτικές
νότες. Όλα τα πιάτα συνδυάζονται ιδανικά με εξαιρετικές ετικέτες κρασιών.
Το Μενού μας
Λαβράκι
μαριναρισμένο με καλαμάνση, κρέμα αβοκάντο, τσίλι και φύκια
Κρασί:
Κτήμα Καριπίδη (Sauvignonblanc)
2017, Π.Γ.Ε. Κραννώνα
Καλαμάρι
με ρεγγοσαλάτα και ντολμαδάκια ριζότου με σουπιά
Κρασί:
Vassaltis
Αμπελώνες Βαλαμπούς (Ασύρτικο) 2017, Π.Ο.Π Σαντορίνη
Τόνος
τυλιγμένος σε φύλλο κρούστας, μαύρο σουσάμι, πιπεριά Φλωρίνης, ντομάτα και soya
Κρασί: Whispering Angel
(Grenache - Rolle - Cinsault - Syrah - Tibouren) 2017, A.O.P. Cotes De Provence
Μάγουλα
μοσχαρίσια με πουρέ γλυκοπατάτας
Κρασί:
Γη & Ουρανός Αμπελώνες Θυμιόπουλου (Ξινόμαυρο) 2016, Π.Ο.Π Ναουσα
Μπάρα
σοκολάτας Caraibe πάνω σε τραγανό
μπισκότο πραλίνας, παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρηςκαι σάλτσα από κόκκινα φρούτα
Κρασί:
Vinsanto
Σαντορίνη SantoWines 2011 (Ασύρτικο), Π.Ο.Π.
Σαντορίνη
Τιμή
μενού γευσιγνωσίας ανά άτομο: 68€ | Τιμή winepairingανά
άτομο: 34€
Για κρατήσεις παρακαλώ όπως επικοινωνήσετεστο+30 22860
92140 ήμέσω emailστην ηλεκτρονική
διεύθυνση reservations@grandmasrestaurant.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου