Δευτέρα, Αυγούστου 20, 2018

Ρεσιτάλ φαντασιοπληξίας του Χαράλαμπου Κόκκινου, για λίγα λεπτά τζάμπα δημοσιότητας

Απάντηση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, Κωνσταντίνου Μπιζά, σε σημερινό Δελτίο Τύπου του Χαράλαμπου Κόκκινου
Σταθερά φαντασιόπληκτος και  αδιάβαστος,  μονίμως διακατεχόμενος από το άγχος της τζάμπα δημοσιότητας, ο Χαράλαμπος Κόκκινος, με σημερινό Δελτίο Τύπου, ψευδώς ισχυρίζεται ότι  το ομόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούντο στις φυλακές της Τουρκίας  και η επίδοσή του στο Τουρκικό Προξενείο,  έμεινε στα συρτάρια της ηγεσίας της Περιφέρειας.
Ενημερώνω τον κ. Κόκκινο ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, στη συνεδρίασή του στις 21 Ιουλίου 2018, ουδέποτε έλαβε απόφαση επίδοσης στο Τουρκικό Προξενείο του ψηφίσματος συμπαράστασης  στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς το..... οποίο εξέδωσε και αποτύπωνε την πολιτική βούληση του σώματος, για την απελευθέρωση των δύο κρατουμένων και τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις διεθνείς συνθήκες. Η πρόταση επίδοσης του ψηφίσματος απορρίφθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο, το οποίο δεν αποτελεί όργανο άσκησης εξωτερικής πολιτικής.

 

Όλα όσα ο Χαράλαμπος Κόκκινος ισχυρίζεται, βρίσκονται μόνο στο δικό του μυαλό και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Θλίβομαι που εξακολουθεί να περιφέρει την άγνοιά του, σε μια προσπάθεια να κερδίσει λίγα λεπτά ανέξοδης δημοσιότητας. Η διαρκής προσπάθειά του να εφευρίσκει τρόπους για να κρατηθεί στην επικαιρότητα, αγγίζει το κωμικοτραγικό.

 

Ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επιστρέψω στον Χαράλαμπο Κόκκινο να διαστρεβλώνει ενσυνειδήτως  την αλήθεια και να διασύρει το Περιφερειακό Συμβούλιο, καθοδηγούμενος από τα πολιτικά, υπαρξιακά του αδιέξοδα.

Για το λόγου το αληθές, επισυνάπτω το ακριβές κείμενο του ψηφίσματος, όπως περιλαμβάνεται στα Πρακτικά της συνεδρίασης της 21ης Ιουλίου 2018.

 

 

Το Γραφείο Τύπου
 
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Τμήμα Συλλογικών Οργάνων
Γραμματεία Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου
 
Ταχ. Δ/νση : Πλ. Τσιροπινά – Ερμούπολη,  Σύρος 
Τ.Κ. 84 100
Τηλ: 22813-61513
 
Συνεδρίαση 6η/21-7-2018
 
 
ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ  95/2018
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 60  ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ
ΑΠΟ 21-7-2018 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ,
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:
 
 
Στη Ρόδο σήμερα την 21η Ιουλίου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:45 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων  του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία στεγάζεται στο Περιφερειακό Μέγαρο (Πλατεία Ελευθερίας- Ρόδος) συνήλθαν σε τακτική συνεδρίαση τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου  δυνάμει της με αριθμ. πρωτ. 93063/6611 (ΑΔΑ: 7Α237ΛΞ-ΘΕΣ) πρόσκλησης του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνου Μπιζά που δημοσιεύθηκε και επιδόθηκε νόμιμα και εμπρόθεσμα, στον κάθε Περιφερειακό Σύμβουλο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 167 παρ. 2 του Ν. 3852/2010.
 
ΠΑΡΟΝΤΕΣ:
 
Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιος Χατζημάρκος
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων  κ. Γεώργιος Λεονταρίτης
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος
 
Τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου:
 
ΠΑΡΟΝΤΕΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΟΥ
1. ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΗΡΑΣ
2.ΔΕΚΑΒΑΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
3.ΘΕΜΕΛΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΑΝΔΡΕΑΣ
4.ΜΠΟΥΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
5. ΣΤΑΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΠΑΘΟΥ
6.ΜΗΝΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΑΣ-ΚΥΘΝΟΥ
7. ΒΙΤΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΩ
 8. ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 9. ΝΑΚΗ ΕΥΡΙΔΙΚΗ (ΦΡΥΝΤΗ)
10.ΧΑΛΚΙΔΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
11.ΣΒΥΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
12.ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
13.ΧΑΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΗΛΟΥ
14.ΒΕΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΥΚΟΝΟΥ
15.ΜΠΡΙΓΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΑΞΟΥ
16.ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
17.ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΑΝΝΑ
18.ΣΙΓΑΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥ
19.ΜΠΙΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
20.ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  ΡΟΔΟΥ
21. ΑΤΤΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
22. ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΟΥΛΑ)
23. ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ
24. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
25. ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ ΦΙΛΗΜΩΝ
26. ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
27. ΚΟΥΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (αποχώρησε κατά τη συζήτηση του 1ου θέματος, επανήλθε στη συζήτηση του 7ου θέματος και αποχώρησε μετά την ψήφιση του 27ου θέματος)
28. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (αποχώρησε κατά  τη συζήτηση του 8ου θέματος)
29. ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
30. ΜΠΑΡΔΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
31. ΜΠΑΡΙΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
32. ΝΙΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
33. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΕΤΟΥΛΑ (ΜΑΡΙΕΤΑ
34. ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΕΝΕΤΟΣ
35. ΣΩΤΡΙΛΛΗΣ ΘΩΜΑΣ
36. ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
37. ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
38. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ
39. ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΡΟΥ
40. ΔΑΔΑΟΣ ΜΑΡΚΟΣ(Αποχώρησε μετά την ψήφιση του 30ου θέματος)
41. ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΤΖΩΡΤΖΗΣ)
42. ΠΑΠΙΤΣΗ ΧΡΗΣΤΙΑΝΝΑ
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝΟΥ
43.ΓΙΑΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Αποχώρησε κατά τη συζήτηση του 27ου θέματος)
 
ΑΠΟΝΤΕΣ
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΗΡΑΣ
1. ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ ΘΕΩΝΗ
2. ΜΑΥΡΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
3. ΤΡΙΧΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΩ
4. ΦΡΟΥΝΤΖΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
 
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΥΚΟΝΟΥ
5. ΧΑΝΙΩΤΗ ΜΑΡΟΥΣΟΥΛΑ
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  ΡΟΔΟΥ
6. ΑΝΑΝΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
7. ΖΩΓΡΑΦΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
8. ΦΤΑΚΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΛΙΤΣΑ)
 
Χρέη υπηρεσιακής Γραμματείας, άσκησε η υπάλληλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  Μαγδαληνή Μάρη, σύμφωνα με την αριθ. 136649/11030/16-11-2017 απόφαση Περιφερειάρχη.
 
 
ΘΕΜΑ 28ο : «Ψήφισμα συμπαράστασης από το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου στους παράνομα κρατούμενους Έλληνες στρατιωτικούς στην Τουρκία».
 
 
     Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος έδωσε τον λόγο στον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Κόκκινο Χαράλαμπο, ο οποίος εισηγήθηκε στο Σώμα τα εξής:
 
Δύο Έλληνες στρατιωτικοί (Άγγελος Μητρετώδης - ανθυπολοχαγός και Δημήτρης Κουκλατζής - λοχίας ΕΠ.ΟΠ.), εκτελώντας την καθημερινή τους υπηρεσία στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, συνελήφθησαν από Τούρκους στρατιώτες και οδηγήθηκαν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης. Μέχρι σήμερα δεν έχει απαγγελθεί κάποια σαφής κατηγορία που να δικαιολογεί την κράτησή τους στις τουρκικές φυλακές.
Αναφέρω στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου και ζητώ να λάβει υπόψη τα παρακάτω:
- Το γεγονός ότι με τη σύλληψή τους την 1η Μαρτίου και τη συνεχιζόμενη κράτηση από τις τουρκικές αρχές οι δύο (2) Έλληνες στρατιώτες, «δήλωσαν ότι έχασαν το δρόμο τους σε κακές καιρικές συνθήκες».
- Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο σημείο των συνόρων, στη δασώδη περιοχή των Καστανιών κατά μήκος του ποταμού Έβρου / Μερίτς, είναι ένα μείζον σημείο διέλευσης μεταναστών, προσφύγων και λαθρεμπόρων και ότι οι εν λόγω υπολοχαγός και λοχίας εκτελούσαν τακτική περιπολία στο σύνορο.
- Τις εκκλήσεις από αξιωματούχους της ΕΕ και του NATO για την απελευθέρωση των στρατιωτών, μεταξύ άλλων και από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 22 Μαρτίου 2018 και στη διάρκεια της Συνάντησης Ηγετών ΕΕ-Τουρκίας στις 26 Μαρτίου 2018 και σειρά άλλων παρεμβάσεων.
- Τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης να εξασφαλίσει την απελευθέρωση και την επιστροφή των στρατιωτών.
- Το Άρθρο 5 Παράγραφος 2 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που προβλέπει πως «όποιος συλλαμβάνεται θα πρέπει να ενημερώνεται αμέσως, σε γλώσσα που καταλαβαίνει, για τα αίτια της σύλληψής του και για οποιαδήποτε κατηγορία σε βάρος του».
Επισημαίνω ακόμα:
- Στις 4 Μαρτίου 2018 τουρκικό δικαστήριο στην Ανδριανούπολη αποφάσισε να συνεχιστεί η κράτηση των δύο στρατιωτών, οι οποίοι αυτή τη στιγμή κρατούνται σε φυλακή υψίστης ασφαλείας κατηγορούμενοι για παράνομη είσοδο στην Τουρκία.
- Οι δύο (2) Έλληνες στρατιώτες κρατούνται σε τουρκική φυλακή σχεδόν πέντε (5) μήνες χωρίς να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον τους, ώστε να γνωρίζουν γιατί κατηγορούνται.
- Προηγούμενες παρόμοιες υποθέσεις τυχαίων διελεύσεων των συνόρων είτε από Έλληνες είτε από Τούρκους στρατιώτες διευθετούνταν στο παρελθόν επιτόπου στο επίπεδο των τοπικών στρατιωτικών αρχών των δύο πλευρών.
Ζητώ από το Περιφερειακό Συμβούλιο να πάρει απόφαση - ψήφισμα, στο οποίο:
1. Καλεί τις τουρκικές αρχές να ολοκληρώσουν σύντομα τη δικαστική διαδικασία και να απελευθερώσουν τους δύο κρατούμενους Έλληνες στρατιώτες για να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
2. Καλεί το Συμβούλιο, την Επιτροπή, την Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης και όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ να δείξουν αλληλεγγύη με την Ελλάδα και να ζητήσουν την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτών σε οποιεσδήποτε επαφές ή επικοινωνίες με τούρκους ηγέτες και αρχές, στο πνεύμα του Διεθνούς Δικαίου και των σχέσεων καλής γειτονίας.
3. Καλεί τις τουρκικές αρχές να ακολουθήσουν επιμελώς τις νομικές διαδικασίες και να σεβαστούν πλήρως, όλοι όσοι αυτό τους αφορά, τα ανθρώπινα δικαιώματα που καθιερώνονται από το διεθνές δίκαιο, περιλαμβανομένης της σύμβασης της Γενεύης.
4. Ζητά από τον πρόεδρο του Π.Σ. Νοτίου Αιγαίου να προωθήσει αυτή την απόφαση στους προέδρους, τις κυβερνήσεις και τα κοινοβούλια της Ελλάδας και της Τουρκίας, στην Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης της ΕΕ, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στις αρμόδιες αρχές των κρατών μελών και στο ΝΑΤΟ».
Παράλληλα το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου:
   Συμπαραστέκεται στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και τις οικογένειες αυτών.
   Καταγγέλλει την παράνομη κράτησή τους από το καθεστώς Ερντογάν.
   Απαιτεί από την ελληνική Κυβέρνηση να εντείνει τις προσπάθειές της για τη διεθνοποίηση του θέματος και την άμεση επιστροφή τους στην πατρίδα.
Οφείλει η Πολιτεία, σε καμία περίπτωση, να μην ξεχάσει την κράτηση των δύο στελεχών του Στρατού μας. Αυτό, είναι χρέος προς όλες τις οικογένειες που στέλνουν τα παιδιά τους να υπηρετήσουν την πατρίδα.
 
Ακολούθησε διαλογική συζήτηση κατά την οποία διατυπώθηκαν οι απόψεις των Περιφερειακών Συμβούλων, όπως αυτές εκτενώς αναφέρονται στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά.
 
ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
 
Εκδίδει το ακόλουθο ψήφισμα:
 
ΨΗΦΙΣΜΑ
 
ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
 
 
1.  Συμπαραστέκεται στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και τις οικογένειες αυτών.
2. Καλεί τις τουρκικές αρχές να ολοκληρώσουν σύντομα τη δικαστική διαδικασία και να απελευθερώσουν τους δύο κρατούμενους Έλληνες στρατιώτες για να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
3. Καλεί τις τουρκικές αρχές να ακολουθήσουν επιμελώς τις νομικές διαδικασίες και να σεβαστούν πλήρως τα ανθρώπινα δικαιώματα που καθιερώνονται από το διεθνές δίκαιο, περιλαμβανομένης της σύμβασης της Γενεύης.
4. Καλεί το Συμβούλιο, την Επιτροπή, την Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης και όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ στα πλαίσια της αλληλεγγύης, του Διεθνούς Δικαίου και των σχέσεων καλής γειτονίας να ζητήσουν την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτών.
 
 
                        
                       
                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                    
 
             ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΙΖΑΣ                                       ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΡΑΚΑΣ
 
                                                                                                                      
                                                                          ΤΑ ΜΕΛΗ
 
      1.   ΑΤΤΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
      2.   ΒΕΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
      3.   ΒΙΤΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
      4.    ΓΙΑΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
      5.    ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ ΧΑΡΙΚΛΈΙΑ
      6.    ΔΑΔΑΟΣ ΜΑΡΚΟΣ
      7.   ΔΕΚΑΒΑΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  1. ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ
  2. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
  3. ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ ΦΙΛΗΜΩΝ
  4. ΘΕΜΕΛΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  5. ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  6. ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  7. ΚΟΥΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  8. ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  9. ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  10. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  11. ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΑΝΝΑ
  12. ΜΗΝΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  13. ΜΠΑΡΔΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 
 
  1. ΜΠΑΡΙΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
  2. ΜΠΟΥΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
  3. ΜΠΡΙΓΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
  4. ΝΑΚΗ ΕΥΡΥΔΙΚΗ
  5. ΝΙΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  6. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΕΤΟΥΛΑ
  7. ΠΑΠΙΤΣΗ ΧΡΗΣΤΙΑΝΝΑ
  8. ΣΒΥΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
  9. ΣΙΓΑΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  10. ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΕΝΕΤΟΣ
  11. ΣΤΑΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  12. ΣΩΤΡΙΛΛΗΣ ΘΩΜΑΣ
  13. ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
  14. ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  15. ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  16. ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  17. ΧΑΛΚΙΔΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  18. ΧΑΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  19. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ
  20. ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
                                                                                                              
ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
          
 
                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                                                               
            ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΙΖΑΣ                                       ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 
 
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
 
 
 
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
                                                        
 
Στην Ερμούπολη, σήμερα 24/07/2018, οι πιο κάτω υπογράφουσες υπάλληλοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Μάρη Μαγδαληνή και Αριστείδου Ευμορφία τοιχοκόλλησαν σε καθορισμένο μέρος της Περιφέρειας, την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου με αριθμ. 95/2018 «Ψήφισμα συμπαράστασης από το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου στους παράνομα κρατούμενους Έλληνες στρατιωτικούς στην Τουρκία».
 
 
 
 
Οι ενεργήσασες την τοιχοκόλληση
 
 
 
1. Μ. Μάρη
 
 
 
                                                                             2. Ε. Αριστείδου
 
 
 
 
 
 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :