Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018

«Βουτιά» αυτοκινήτου στη θάλασσα στο λιμανάκι της Αλυκής στην Πάρο!

Μπορεί οι βουτιές στα καταγάλανα νερά της Πάρου να συνηθίζονται Αυγουστιάτικα για τους ουόμενους στις παραλίες του νησιού, το συγκεκριμένο όμως περιστατικό αφορά την απρόσμενη «βουτιά» I.X. αυτοκινήτου στα νερά της Αλυκής!

Το εν λόγω Ι.Χ. ήταν παρκαρισμένο και χωρίς επιβαίνοντες στην παραλία και όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, ο οδηγός του δεν είχε βάλει χειρόφρενο με συνέπεια το όχημα να τσουλήσει με την όπισθεν διανύοντας 30 περίπου μέτρα και να πέσει τελικά στη θάλασσα άτσαλα, με το μισό να κάνει ανώμαλη «προσγείωση» μέσα σε αραγμένη βάρκα και το άλλο μισό να..... επιπλέει στο νερό.

Κυριολεκτικά Άγιο είχαν οι διερχόμενοι περαστικοί εκείνη την ώρα από την παραλία της Αλυκής αλλά και οι θαμώνες στα δημοφιλή ταβερνάκια της, καθώς το όχημα, στην τρελή πορεία του, πήρε σβάρνα τα τραπεζάκια των καταστημάτων χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσουν ζωές.

Δυστυχώς μορφή επιδημίας έχουν πάρει τα συμβάντα «ξεχασιάρηδων» οδηγών στα νησιά οι οποίοι σταθμεύουν χωρίς να ασφαλίσουν τα αυτοκίνητά τους με χειρόφρενο με αποτέλεσμα απρόσμενες «βουτιές» στο θαλασσινό νερό. Η γενικότερη χαλάρωση της θερινής ραστώνης και των διακοπών δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τέτοιου είδους περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο ζωές και περιουσίες σε πολυσύχναστα ειδικά σημεία νησιωτικών τόπων και όχι μόνο...

 https://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-koinonia/item/32759-voutia-aftokinitou-sti-thalassa-sto-limanaki-tis-alykis-stin-paro
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :