Δευτέρα, Ιουλίου 28, 2014

Νέο "στοπ" από τον δήμαρχο στο 2ο αίτημα του ΤΑΙΠΕΔ για τοπογράφηση των λιμνών του Αγίου Προκοπίου.

Τη δεύτερη αρνητική απάντησε έλαβε το ΤΑΙΠΕΔ από το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την τοπογράφηση των λιμνών του Αγίου Προκοπίου. Μετά την πρώτη αντίδραση του Μανόλη Μαργαρίτη, που δεν επέτρεψε σε μηχανικό να τοπογραφήσει την περιοχή για λογαριασμό της ΕΤΑΔ και του ΤΑΙΠΕΔ, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων απέρριψε και νέο αίτημα. Ειδικότερα, εκπρόσωπος επικοινωνίας του ΤΑΙΠΕΔ επικοινώνησε με το Δήμαρχο Νάξου, ζητώντας να ....
επιτρέψει την τοπογράφηση της περιοχής, διαβεβαιώνοντας μάλιστα ότι το ΤΑΙΠΕΔ θα παρέχει στο Δήμο οποιοδήποτε έγγραφο του ζητηθεί. Ωστόσο, εμμένοντας σταθερός στην αρχική του θέση, ο Μανόλης Μαργαρίτης απέρριψε το αίτημα και απάντησε αρνητικά, επικαλούμενος την άρνηση του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ για συνάντηση με την Ναξιακή αντιπροσωπεία.  
Η στάση αυτή αποτελεί απάντηση και μήνυμα τόσο του Δήμου αλλά και του Ναξιακού λαού προς κάθε κατεύθυνση και κάθε αποδέκτη.

Η Δημοτική Αρχή, έχοντας το πολιτικό σθένος που απαιτούν οι περιστάσεις και χωρίς να αναλώνεται σε λόγια, είναι, έμπρακτα, πρωτοπόρος, ως οφείλει, σε κάθε ενέργεια για τη διαφύλαξη και περιφρούρηση του τόπου μας. 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις η Δημαρχάρα έχει μεγάλες δυνάμεις και τρομερές άκρες.
Με το που τόλμησε να του κουνηθεί ο ΤΑΙΠΕΔινός, τον έστειλε σπίτι του.
Και αυτόν και τον από κάτω του.
http://www.protothema.gr/economy/article/398489/allagi-frouras-kai-sto-taiped/
Δύναμη λέμε...

Ανώνυμος είπε...

NA ΕΔΙΩΧΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ, ΤΟ ΙΚΑ, ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι να τους διώξει...
για να πατάς στο λαιμό τους εργαζομένους σου, λες και βρίσκονται σε μεσαιωνική γαλέρα (12ωρη βάρδια χωρίς ρεπό αλλά δηλωμένοι 4ωρο και αμοιβή για 4ωρο φυσικά) και για να φοροδιαφεύγεις αέρα...
Και οι άλλοι οι μαλάκες να πληρώνουν φόρο κανονικά.
Καθίκι

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΣΙΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΦΙΛΕ. ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ. ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ.

Ανώνυμος είπε...

Για κάποια απροσδιόριστη αιτία στο γραπτό λόγο μερικές φορές βλέπουμε εντός παρένθεσης τον όρο (sic).
Σου λέει κάτι όλο αυτό;
Πως έπρεπε να καταλάβουμε την ειρωνεία στο κείμενό σου εμείς οι του καναπέ, μεγάλε αντάρτη της στέπας;