Παρασκευή, Ιουλίου 18, 2014

"Μπράβο" στον Δήμο Νάξου για το "ΟΧΙ" στην αδειοδότηση των πολυκαταστημάτων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΘΕΜΑ: «ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ».
 Ενημερωθήκαμε για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα της αδειοδότησης πολυκαταστημάτων στο νησί της Νάξου.
Για την ποιότητα των προϊόντων, για την προέλευσή τους, για τους μισθούς των υπαλλήλων, για τους φορολογικούς παραδείσους και για την διοχέτευση κερδών εκτός του τόπου που εδρεύουν τα πολυκαταστήματα δεν θα επεκταθώ διότι είναι όλα γνωστά.
Θέλω να πω «μπράβο» στους δημοτικούς συμβούλους της Νάξου για....
την άρνησή τους στην αδειοδότηση των πολυκαταστημάτων στο νησί.

Δεν έχει σημασία, προς το παρόν, που θα καταλήξει το θέμα της αδειοδότησης των πολυκαταστημάτων. Ας παρθεί η απόφαση από την η αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου συνυπολογίζοντας, ελπίζω, όλες τις παραμέτρους.
Η ουσία είναι ότι, επί του παρόντος, οι τοπικοί άρχοντες με ένα ομόφωνο «όχι» αναχαίτισαν τη λαίλαπα των πολυκαταστημάτων που κατεβαίνει στα νησιά μας στηρίζοντας τους τοπικούς επαγγελματίες που δίνουν καθημερινή μάχη να κρατηθούν όρθιοι.

Τέλος, ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου στηρίζει κάθε Κυκλαδίτη που αντιστέκεται στα καταστήματα που υποστηρίζουν ξένα συμφέροντα.


Με συναδερφικούς χαιρετισμούς,




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ                                                       ΡΕΝΑΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΗ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΑΖΕΥΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΣΑΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τον κακό τους τον καιρό, γιατί το απαγορεύουν; Για να ψωνίζουμε 40% πιο ακριβά από τους ντόπιους καρχαρίες; Αντε ρε γελοίοι.