Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2014

1ος Καμπανέλλειος Μαραθώνιος 13/9/2014


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ειστε απαραδεκτοι.στο βολει γυναικων μας γραφετε μονο για τις παικτριες τις σαντορινης ενω για αυτες της ναξου δεν γραφετε τιποτα.ΝΤΡΟΠΗ με τις ανοητες κοντρες.

Ανώνυμος είπε...

0/7 μέχρι στιγμής.7 παίκτριες έχει μέχρι στιγμής ο Πανναξιακός και για καμία δεν μπαίνετε στον κόπο να γράψετε κάτι.

» Η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις τρεις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για την γυναικεία ομάδα βολεΐ του συλλόγου.

Το ρόστερ της ομάδας μας θα ενισχύσουν για τα επόμενα χρόνια η Άννα Σαλούστρου που αγωνίζεται ως κεντρική, γεννημένη το 1985 και η προηγούμενη ομάδα της ήταν ο Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου, η Ειρήνη Κελεσίδου που αγωνίζεται ως λίμπερο, γεννημένη το 1991 και η προηγούμενη ομάδα της ήταν ο Παναθηναϊκός, και ή Αφροδίτη Λαδένη που αγωνίζεται ως ακραία, γεννημένη το 1993 και η προηγούμενη ομάδα της ήταν η ΑΕΚ. Και οι τρεις αθλήτριες έχουν πολλές διακρίσεις στο πρωτάθλημα της Α1.

Καλωσορίζουμε τις νέες μας αθλήτριες στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά.

Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση του συμβολαίου της αθλήτριας μας Κριστίνα Τσέσλαρ που αναδείχτηκε ως η καλύτερη ξένη στο πρωτάθλημα της Α1 και την ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια της».

Στον Πανναξιακό Α.Ο.Ν. συμφώνησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους τρεις νεαρές,ελπιδοφόρες και πολύ ταλαντούχες αθλήτριες.
Η Κωνσταντίνα Πασσιά, πασαδόρος, γεννημένη το 1993 με καταγωγή απο τα Γρεβενά, η οποία αγωνίστηκε την περυσινή αγωνιστική περίοδο στους τελικούς του πρωταθλήματος με την φανέλα της Α.Ε.Κ.
Η Ελεάννα Πολίτη, λίμπερο, 18 ετών, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ολυμπιακό και πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Ζ.Α.Ο.Ν. και
η Τάνια Κουτσιούπη, κεντρική, γεννημένη το 1996, ύψους 1.87 με καταγωγή από τη Δράμα η οποία αγωνιζόταν την αγωνιστική περίοδο 2013-14 με την ομάδα της πόλης της, τον Ερμή .