Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13, 2013

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Νοσοκομείου Νάξου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου στις 2 το μεσημέρι στον κεντρικό διάδρομο του Νοσοκομείου.
Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος ο οποίος στην ομιλία του τόνισε την .......
αναγκαιότητα συνέχισης παροχής υπηρεσιών περίθαλψης  και εξυπηρέτησης ασθενών από το Νοσοκομείο Νάξου στους Ναξιώτες αλλά και στους κατοίκους των γύρω νησιών.
Ενημέρωση για την πορεία των κινήσεων και ενεργειών που έχουν πραγματοποιηθεί για την συνέχιση λειτουργίας ως αυτόνομο Νοσοκομείο Νάξου εξέφρασε στον χαιρετισμό του και κ. Νικόλαος Μαράκης.
Ο Διοικητής  του Νοσοκομείου Νάξου κ. Λάμπου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο για την παρουσία του και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την θετική έκβαση της προσπάθειας διατήρησης αυτόνομης λειτουργίας του Νοσοκομείου Νάξου.
Τέλος την αγωνία τους για την έκβαση των κινήσεων και προσπαθειών που γίνονται υπέρ της λειτουργίας του Νοσοκομείου εξέφρασαν η κ. Σοφία Σπυριδωνοπούλου  και ο Ιατρός κ. Γερμανός Καπίρης στο σύντομο χαιρετισμό τους ενώ κάλεσαν όλους τους Ναξιώτες να είναι ενωμένοι στον αγώνα που δίδεται υπέρ του Νοσοκομείου τονίζοντας πόσο σημαντικός και ευαίσθητος είναι ο τομέας της υγείας.
Γεώργιος Σέργης














Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :