Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2013

Περιφερειακή Αυτοδιοικητική Σύσκεψη ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη Σύρο

Την Κυριακή 3/3, στις 5μμ, στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, θα πραγματοποιηθεί Περιφερειακή Αυτοδιοικητική Σύσκεψη για τις Κυκλάδες, που διοργανώνει το Κεντρικό Τμήμα Αυτοδιοίκησης (Κ.Τ.Α.) του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στο πλαίσιο αντίστοιχων συσκέψεων που πραγματοποιούνται σε καθεμία από τις 13 περιφέρειες της χώρας.
Σκοπός  των συσκέψεων αυτών είναι ο συντονισμός των αυτοδιοικητικών δυνάμεων (α΄ και β΄ βαθμού) του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με........
στόχο την μεγιστοποίηση της παρέμβασής τους στις τοπικές κοινωνίες, την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων, ιδιαίτερα στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει σήμερα η ελληνική κοινωνία, και την επεξεργασία και παρουσίαση του οράματος και του σχεδίου της ριζοσπαστικής αριστεράς για την ανάπτυξη της Περιφέρειας και των Δήμων της, μακριά από τις πολιτικές της λιτότητας, της κοινωνικής υποβάθμισης  αλλά και των απατηλών ψευδαισθήσεων.
Στις  συσκέψεις θα συμμετέχουν:
  • Από τα νησιά των Κυκλάδων
  • Οι εκλεγμένοι/εκλεγμένεςμέλη και φίλοι/φίλες, σύμβουλοι στα όργανα τοπικής αυτοδιοίκησης όλων των επιπέδων (περιφέρεια, δήμοι,διαμερίσματα), καθώς και οι υποψήφιοι/ υποψήφιες με τις αντίστοιχες παρατάξεις.
  • Εργαζόμενοι/εργαζόμενες στις υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης.
  • Κάθε μέλος και φίλος/φίλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που θέλει να συμμετέχει στις δράσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση. 
  • Οι βουλευτές της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου.
  • Τα στελέχη του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜΠαναγιώτης Σκούτας και Δημήτρης Μπίρμπας.

28/2/2013
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :