Δευτέρα, Φεβρουαρίου 11, 2013

Δήλωση Ν. Λεβογιάννη για τη συγχώνευση-κατάργηση του Νοσοκομείου Νάξου

Η μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης, πολιτική υποτέλειας, εξαθλίωσης του λαού και παράδοσης  της χώρας μας ως φτηνού αγαθού στη Μέρκελ και τους εταίρους της, δεν μπορούσε να αφήσει ανέγγιχτους τους θεσμούς και τους φορείς της υγείας των νησιών μας, που με μακροχρόνιους και σκληρούς αγώνες δημιούργησε ο λαός της Νάξου.  
Το νοσοκομείο της Νάξου, δημιούργημα αυτών των αγώνων, πάγιο αίτημα των ναξιωτών από το ...1900, αφού σκόπιμα το άφησαν από το 2004 μισό και ουδέποτε το έθεσαν σε λειτουργία, τώρα έρχονται να το ...συγχωνεύσουν, στην πραγματικότητα να........
το καταργήσουν.
Διαγράφουν τις ιδιαιτερότητες των νησιωτικών περιοχών, αναγνωρισμένες απ' το Σύνταγμα, έχουν ήδη υποβαθμίσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών  υγείας  ακόμη και στη Νάξο, το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και προχωρούν στην κατάργηση μιας νοσηλευτικής μονάδας με πλήρη και επαρκή υποδομή, κατάλληλη για την κάλυψη όλων των αναγκών του ευρύτερου νησιωτικού συμπλέγματος και έτοιμη εδώ και πολύ καιρό να τεθεί σε λειτουργία.   
Ένας δρόμος υπάρχει για να ανακοπεί αυτή η  καταστροφική πολιτική, ο Αγώνας του  Λαού, των φορέων του, των εργαζόμενων στον τομέα της Υγείας.
Γι αυτό τάσσομαι στο πλευρό της Επιτροπής Αγώνα  για τη σωτηρία του νοσοκομείου  Νάξου και συνυπογράφω τα ψηφίσματα  διαμαρτυρίας.

Νίκος Λεβογιάννης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μπλα μπλα μπλα... μήπως θυμάται το κόμμα στο οποίο ανήκε τι έκανε για την υγεία στη Νάξο? Όχι σε όσους εκμεταλλέυονται την υγεία από όπου κι αν προέρχονται!

Ανώνυμος είπε...

μήπως θυμάσαι ποιος ίδρυσε το νοσοκομείο Νάξου;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΗΣΟΥΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΤΩΡΑ .ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕΣ ΝΕΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ?

Ανώνυμος είπε...

lamogia kratikodiaitoi, pes re megale posa ensima exeis pou doulepses kai posa sou evgale sydaxi o simitis kai ta kleftopasokia gia na ta les ayta!!

Ανώνυμος είπε...

βγηκε και ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ να μιλησει!!!
ημαρτον ρε!!!
ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗ τον Π@@ΛΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

«ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ» ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
ΚΛΙΝΑΤΕ ΕΠ΄ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!! (ΟΧΙ ΜΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΡΑΒΑΔΙ ΝΙΚΟΛΑ)
Ως «ανόητος» και αμετανόητος ρομαντικός, μη «στρατευμένος» ουδέποτε κομματικά ( αυστηρά πολιτικά και πολιτειακά μόνο)κινδυνεύω ν΄ απολέσω τα τελευταία ψήγματα της εμπιστοσύνης μου για την παρουσία πολιτικής Αιδούς, έστω και στους απόμαχους (βαριά τραυματίες ) της μεταπολίτευσης.
Άντε ρε μεγάλε και το 1981 νέος ήσουν, παραμυθιάστηκες, πίστεψες, πάλεψες, ήταν κι ο ηγέτης σου φιλοπλάνος, αμάρτησες. Όπως πολλοί!!! Το 1985 «ξανά μανά» να μας σώσεις, την «είχες δεί» και εξουσία (τυφλώνει η ρημάδα και κουφαίνει) τότε άρχιζες να κατανοείς και τους δημαγωγικούς όρους , εικοσαετή- δεκαετή ομολογιακά δάνεια, αβέρτα ενέκρινες-ψήφιζες, πέρασε κι αυτή η εκλογή σου στην ιστορία. Το 1989 ντόρος, τούβλα, κακό, εσύ σταθερά στο έδρανό σου, δεν μπορεί κάτι θα πήρε τ’ αυτί σου για ρεμούλες, λαμόγια, μίζες ,διαφθορά, διορισμούς (θύραθεν και εκ του παραθύρου) αλλά ο λαός σου μεγάθυμος σε συγχώρεσε γιατί το κοκαλάκι πούγλειφε έγραφε Ελπίδα. Φυλλόλογος (sic) ήσουν με συνέπεια να προσβληθείς και από πράσινη αδολεσχία (άστο είναι νέα ασθένεια) και το 1996 με τόσα χρόνια στην πολιτική πιάτσα, η ευγενής «έδρα»(;) σου ήταν κενή, είπες με το καλό, δριμύτερος να τρέξω να προλάβω, έστω κουρασμένος και έμπειρος(;) να σώσω και την ΠΑΙΔΕΙΑ εσύ ο κωφός και αόμματος της πολιτικής εξουσίας μαζί με τον πράσινο Νεοαρειανό Γεώργιο (George ) . Και μπράβο σας πάλι που με τις ευλογίες του πόπολου τα καταφέρατε. Όλος ο λαός σε υμνεί (το τι καντήλια ιερά και νέες στάσεις για αναπαραγωγή και διαιώνιση του είδους, αναγκαστικά σε συνάξεις (καφενεία, παρέες κλπ) μαθαίνω δεν περιγράφεται).
Τώρα «πολιτικούλη» πριν κάν απολογηθείς ή εξομολογηθείς (έστω) τις αμαρτίες σου αρνούμενος τη δημόσια αυτοκριτική σου και διαγράφοντας-παραγράφοντας αυτόβουλα την ιστορική διαδρομή σου , μας μιλάς για την (νέα) μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης, της υποτέλειας και της εξαθλίωσης. ΑΙΣΧΟΣ!!!
Ελπίζω πως οι συντοπίτες μας θα σου φωνάξουν επιτέλους
Στρατευμένε ( στο τίποτα) Λεβογιάννη Νικόλαε
ΚΛΙΝΑΤΕ ΕΠ’ ΑΠΕΙΡΟΝ.-
ΝΑΞΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Μιλάνε όλοι μιλάει και ο τίποτας.

Ανώνυμος είπε...

TI MALAKAS KOSMOS ,KOSMOS TIS MASAS TIS ROYSFETOLOGIAS APOTYXIMENOI ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΞΑΝΑΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΡΕ ΣΤΣ ΚΙΑΒΟΥΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΜΗ ΣΑΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ . ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΤΕ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΧΟ

Ανώνυμος είπε...

kai o levogiannis k o vroutsis agonizontai gia to nosokomeio re de ntreponte ta lamogia kai kanoun kai diloseis oust arxistoi kai oi duo ksupnate re komatoskula naxiotes kai stamatiste na akolouthate to kathe lamogio pou erxete sti naxo kanenas den ediaferete gia auton to topo...