Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2013

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Νάξου για άφιξη Βρούτση

Ο Υπουργός  Εργασίας, κ. Βρούτσης, ειδικός στις περικοπές, επισκέφθηκε τον γενέθλιο τόπο του, τη Νάξο, για να κόψει την πίτα της Ν.Δ.,  νύχτα, έξω από τη Χώρα, παρουσία περιορισμένου αριθμού πολιτών και της αστυνομίας.
Τι ήρθε να ευχηθεί, άραγε, στους συμπατριώτες του, για τον καινούργιο χρόνο; Τι να υποσχεθεί;
Νέες επιδόσεις στην κατεδάφιση του εργατικού Δικαίου; Περισσότερους ανέργους; Περισσότερη μετανάστευση για τους νέους; Περισσότερα κλειστά μαγαζιά; Περισσότερους.....
εξαθλιωμένους συνταξιούχους; Το ξεπούλημα της γης μας κάτω από το βάρος μιας παράλογης φορολογίας ή το κλείσιμο του Νοσοκομείου, την υποβάθμιση της επικοινωνίας μας με την υπόλοιπη Ελλάδα; Μήπως την πώληση της Μαρίνας της Χώρας σε Τούρκους επιχειρηματίες;

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιτάσσεται σ’ αυτές τις πολιτικές που έχουν σπείρει τη δυστυχία σε κάθε ελληνικό σπίτι και υπερασπίζεται, αυτό που εμείς εννοούμε ΠΑΤΡΙΔΑ, το δικαίωμα των ανθρώπων που την κατοικούν να ζουν  αξιοπρεπώς σ’ έναν τόπο που υπερασπίστηκαν, αιώνες, με το αίμα τους.

Καλούμε κάθε συμπολίτη μας να κινητοποιηθεί για να διατηρήσει και να βελτιώσει το δικαίωμά του στη ζωή και όχι στην επιβίωση. Είναι το μόνο που καταλαβαίνουν.


Νάξος, 17 Φεβρουαρίου, 2013

Σύριζα Νάξου.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :