Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2013

Κυνηγώντας το θαύμα κόντρα στον Ηρακλή ο Πανναξιακός!

Ραντεβού με την ιστορία έχει  αύριο  Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου  στις 17:45 ο Πανναξιακος, ο οποίος    υποδέχεται  στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος τον Ηρακλή Κηφισιάς, μια πανίσχυρη ομάδα με σημαντικές διακρίσεις  στο παλμαρέ της και πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις διοργανώσεις.   Την    φετινή σεζόν μάλιστα   διεκδικεί επί ίσοις όροις, μαζί με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Α1.   Με βάση το ροστερ της, που αποτελείται από αξιόλογες παίκτριες, και τα αποτελέσματα,   θεωρείται  η καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ελλάδας.  Η δυναμικότητα   λοιπον του αντιπάλου σε συνδυασμό με την κακή ψυχολογία που προκάλεσε η   αναπάντεχη εντός έδρας ήττα  1-3 το περασμένο Σάββατο από τον Ηλυσιακό κάνει το έργο των γηπεδούχων     να μοιάζει με.......
κυνήγι ενός θαύματος!
Παρόλα αυτά στο  στρατόπεδο των νησιωτών επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία.  Ξέρουν εκ των προτέρων ότι  οι πιθανότητες για πρόκριση  στα προημιτελικά του θεσμού  απέναντι σε μια τέτοια ομάδα είναι πάρα πολύ λίγες και θα χρειαστεί να υπερβάλουν εαυτό για να τα καταφέρουν,  έχοντας πάντα στο μυαλό τους  ένα βασικό κανόνα του αθλητισμού που λέει ότι "Κανένα παιχνίδι πριν ξεκινήσει δεν θεωρείται χαμένο".   Στο πλευρό τους θα έχουν όπως πάντα τον καταπληκτικό κόσμο τους που για άλλη μια φορά αναμένεται να μετατρέψει το γήπεδο σε κόλαση για τον αντίπαλο ελπίζοντας πάντα ότι αυτοί θα   πανηγυρίσουν στο τέλος την ιστορική πρόκριση.

Η προπώληση των εισιτηρίων  έχει ήδη ξεκινήσει  και  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν από τρία  σημεία της Χώρας: 
1)Naxos Tours (Παραλία)
3)Trafic (Οδος Παπαβασιλείου)
2) Heavens cafe(Περιοχή Κόττη)

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΝΝΑΞΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ