Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής στο Χαλκί


Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής : Το ελιξήριο της ζωής!
 Πόσες φορές έχεις απορήσει για το πως θα ήταν η ζωή χωρίς μουσική;
              Μία μια νότα, ένας ήχος ξεκινούν και δίνουν ζωή σε ένα ολόκληρο μουσικό κομμάτι. Εκείνο με τη σειρά του δίνει ζωή σε...... συναισθήματα και σκέψεις, στην κίνηση των σωμάτων, στους ήχους που βγαίνουν από την ψυχή με ένα τραγούδι. Μουσική σημαίνει ρυθμός, μέσα από την κίνηση και τον ήχο. Όπως ακριβώς αρχίζει η ζωή, μέσα από τη ρυθμική κίνηση των καρδιακών παλμών και του σφυγμού.
              Η μουσική δίνει δύναμη για ζωή, χωρίς αυτή η ζωή θα ήταν απλά μια άγονη έρημος, μια άγονη γη. Ελάτε λοιπόν να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής στο Χαλκί της Νάξου στις 21 και 22 Ιουνίου. Ελάτε για μια γερή δόση από “το ελιξήριο της ζωής”!

Στις 21 Ιουνίου θα εμφανιστούν οι:
1. Dr. Albert Flipout's one CAN band Featuring Mickey Pantelous  (Σύρος - Blues) http://www.youtube.com/watch?v=iaO2OgNuF7U&feature=related  , http://www.myspace.com/mickeypantelousmusic και http://www.mickeypantelous.com/ 
2. Α' θέλομε (Αθήνα - παραδοσιακά κρητικά, τους απολαύσαμε και πέρυσι)
3. Gadjo Dilo (Αθήνα - Gypsi Swing) http://www.youtube.com/user/gadjoathensob=0&feature=results_main


Στις 22 Ιουνίου θα εμφανιστούν οι:
1. Back to Future (τοπική ροκ μπάντα από παιδιά του Λυκείου)
3. Κέλαδος (Νάξος - παραδοσιακή μουσική της ανατολής)
              Στον πεζόδρομο του Χαλκίου πίσω από την ταβέρνα του Βαμβακόπουλου. Οι συναυλίες αρχίζουν στις 20:00 και πάντα με ελεύθερη είσοδο γιατί τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν!
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :