Σάββατο, Ιουνίου 16, 2012

"Οδοιπορικό" στην Ίο με τον αντιπεριφερειάρχη Γ. Πουσσαίο

 Ένα ενδιαφέρον συναπάντημα, που έχει την πολιτική σημασία του, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί πάνω στο καράβι με προορισμό την Ίο... Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, καρδιολόγος Γιάννης Βλασερός, ταξιδεύοντας προς το νησί της Ίου στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας, τυχαία συνάντησε τον αντιπεριφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Γιώργο Πουσσαίο, που είχε πάρει το ίδιο καράβι για να βρεθεί στον τόπο καταγωγής του εν όψει εκλογών! Το βράδυ της Παρασκευής, λοιπόν, βρέθηκαν μαζί στην παραλία της Χώρας και έγιναν μια μεγάλη παρέα με φίλους και γνωστούς. Μίλησαν για τα τοπικά προβλήματα, την.... παρούσα κοινωνικοοικονομική κατάσταση και αντάλλαξαν απόψεις μέχρι αργά το βράδυ, καταλήγοντας -όπως οι ίδιοι είπαν- σε χρήσιμα συμπεράσματα. 
 Σήμερα το πρωί ο Γιάννης Βλασερός είχε τη χαρά να ξεναγηθεί από τον ίδιο τον αντιπεριφερειάρχη στις ομορφιές του νησιού. Καθ' οδόν για το κέντρο της Χώρας, μάλιστα, είχε την ευκαιρία να παρατηρήσει τα ευρήματα του προϊστορικού οικισμού της Ίου και τα αρχαία τείχη της πόλης. Εν συνεχεία, Βλασερός και Πουσσαίος περιηγήθηκαν για αρκετή ώρα στα σοκάκια της Χώρας όπου, όπως αναφέρει ο ίδιος ο κ. Βλασερός, ο κόσμος τους αντιμετώπισε με εξαιρετικά καλή διάθεση: "Μας σταμάτησε αρκετός κόσμος, μας χαιρέτησε και μας μίλησε με χαρά". 
 Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί ο κ. Βλασερός είχε σημαντικές συναντήσεις με τον πρώην δήμαρχο Ίου, Γιώργο Βολικάκη, και την πρώην αντιδήμαρχο, Μαργαρίτα Σαντορινάκη. 
 Το ενδιαφέρον "οδοιπορικό" στην Ίο ολοκληρώθηκε με την άφιξη του πλοίου που θα μετέφερε τον Γιάννη Βλασερό πίσω στη Νάξο.   
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :