Παρασκευή, Ιουνίου 15, 2012

Ενημέρωση για τις εγγραφές μαθητών στην Πάρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
          Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ ενημερώνει τους γονείς , οι οποίοι ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στα σχολεία του νησιού και χρειάζονται ιατρικές βεβαιώσεις(καρδιολόγου, οδοντιάτρου και εμβολιασμού) , ότι μπορούν να τις παίρνουν από το Κέντρο Υγείας Πάρου ΔΩΡΕΑΝ. Οι  βεβαιώσεις οφθαλμιάτρου και παιδιάτρου θα δοθούν από κλιμάκιο ιατρών από τη 2η ΔΥΠΕ , το οποίο θα επισκεφθεί την Πάρο μετά τις......... εκλογές.
            Σύμφωνα με τις  κείμενες νομοθετικές διατάξεις (Ν,2071/92&Ν.2519/97),οι ιατροί όλων των ειδικοτήτων που υπηρετούν στα  Κέντρα Υγείας υποχρεούνται μεταξύ άλλων στην άσκηση προληπτικής ιατρικής και στην παροχή υπηρεσιών σχολικής υγείας.
            Γνωρίζουμε ότι το Κ.Υ.Π. δεν έχει το απαιτούμενο ιατρικό προσωπικό, προκειμένου να εξυπηρετήσει  όλο τον πληθυσμό των νησιών Πάρου και Αντιπάρου, και ότι οι εργαζόμενοι κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να υπερβούν τις όποιες δυσκολίες. Πιστεύουμε, ωστόσο, ότι  με καλή θέληση και συνεργασία μπορούμε να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα .Για το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων

Ο Πρόεδρος
Γεωργιάδης Δημήτρης
Η Γεν. Γραμματέας
Ραγκούση Κατερίνα
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :