Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Σοκ από την αυτοκτονία ναυτικού στην Άνδρο

Ακόμα ένα θύμα προστέθηκε στη λίστα θανάτου, λόγω κρίσης. Ναυτικός ετών 31 έβαλε τέλος στη ζωή του πριν το γάμο του, λόγω οικονομικού αδιεξόδου
Μακραίνει η λίστα θανάτου με πολλούς συμπολίτες μας να βάζουν τέλος στη ζωή τους, εξαιτίας του οικονομικού αδιεξόδου που έχει προκαλέσει η κρίση. 
Αυτή τη φορά, τα δυσάρεστα νέα έρχονται από νησί των..........
Κυκλάδων.
Ο χαμός ενός 31χρονου νέου από το Γαύριο Άνδρου, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του πριν από μερικά 24ωρα (έβαλε θηλιά στο λαιμό του και κρεμάστηκε), προκάλεσε σοκ στους κατοίκους.
Ο ίδιος σύμφωνα με μαρτυρίες συμπολιτών του, ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φυσικά δεν είχε δώσει αφορμή για αυτά που θα επακολουθούσαν. 
Ναυτικός στο επάγγελμα και αρραβωνιασμένος – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες – έφυγε αιφνιδιάστηκα βυθίζοντας σε πένθος τους δικούς του ανθρώπους και την τοπική κοινωνία του νησιού, λίγες μάλιστα ημέρες πριν το θρησκευτικό του γάμο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επέλεξε να κάνει το απονενοημένο βήμα, διότι το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος, αντιμετωπίζοντας κάποια προβλήματα. Είχε εργασθεί σε πολλά πλοία της ακτοπλοΐας ως λογιστής, με τελευταίο το Superferry ΙΙ

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :