Σάββατο, Μαρτίου 24, 2012

ΔΕΛΤIΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 21-03-12

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη 21-03-12 πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Κέντρο Υγείας Πάρου για θέματα Υγείας και Παιδείας, που οργάνωσε Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ, με την καθολική συμμετοχή των σχολείων της Πάρου και της Αντιπάρου αλλά και φορέων ,συλλόγων ,σωματείων και απλών πολιτών των δύο νησιών.
Ως ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε πρωτίστως τα παιδιά που...... έδωσαν το παρόν με την δυναμική τους παρουσία και έπειτα όλους τους άλλους που όχι μόνο παρευρέθηκαν σε αυτή την εκδήλωση αλλά και βοήθησαν ο κάθε ένας με τον τρόπο του στην έκβαση της μεγάλης αυτής εκδήλωσης για τα δεδομένα της Πάρου και της Αντιπάρου.

Ακόμη, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζομένους που συμμετείχαν κάνοντας στάση εργασίας, θυσιάζοντας έτσι ένα σημαντικό μέρος από το ημερομίσθιό τους στις τόσο δύσκολες μέρες που περνάνε .

Υποσχόμαστε τόσο στα παιδιά όσο και στους συμπολίτες μας που μας στήριξαν και παρευρέθηκαν στη διαμαρτυρία ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας.
Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Δημήτριος Π. Γεωργιάδης Κατερίνα Ραγκούση








Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :