Κυριακή, Μαρτίου 25, 2012

Δηλώσεις Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη για τον αθλητισμό στις Κυκλάδες

«Η Ν.Δ. στο πρόγραμμά της για τις Κυκλάδες δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον Κυκλαδικό Αθλητισμό. Ως υπεύθυνος προγράμματος της Ν.Δ. έχω συνομιλήσει με αρκετούς νησιώτες και έχω καταγράψει τα προβλήματα των αθλημάτων σε κάθε νησί. Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν νησιά που να μην έχουν ένα γήπεδο, είναι απαράδεκτο η Σύρος, η πρωτεύουσα του Νομού Κυκλάδων να μην έχει ένα στάδιο για να γυμνάζονται και να αγωνίζονται τα παιδιά του κλασσικού αθλητισμού.
Πολλά τα προβλήματα των ποδοσφαιρικών σωματείων των Κυκλάδων χωρίς δυστυχώς οι αρμόδιοι να ενδιαφέρονται για αυτές τις....... ομάδες. Στη Σύρο πολλά τα προβλήματα και τα θέματα με το Κολυμβητήριο. Αναγκαιότητα η κατασκευή κολυμβητηρίων και σε άλλα Κυκλαδονήσια.

Ο Φοίνικας Σύρου γράφει ιστορία και διαφημίζει τη Σύρο και τις Κυκλάδες, τι κάνουν όμως όλοι οι αρμόδιοι για την ενίσχυση αυτής της προσπάθειας? Σε πολλά γήπεδα των Κυκλάδων ο αγωνιστικός χώρος είναι επικίνδυνος ενώ η κατάσταση στα αποδυτήρια είναι τραγική. Το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες περνάει δύσκολες ώρες κυρίως εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Ο ναυταθλητισμός έχει πολλά προβλήματα ενώ το ίδιο ισχύει και με το γυναικείο αθλητισμό στα νησιά μας. Όσον αφορά το σχολικό αθλητισμό αυτός περνάει δυσκολότερες ώρες. Επειδή έχω ασχοληθεί με τον αθλητισμό και γνωρίζω τα προβλήματα εκ των έσω, βεβαιώνω ως Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης ότι τα προβλήματα του αθλητισμού στις Κυκλάδες, τα έχουμε ψηλά στην ατζέντα μας στη Ν.Δ.

Είναι αναγκαίο να ζήσει τόσο το ποδόσφαιρο στα Κυκλαδονήσια, όπως και όλα τα άλλα αθλήματα. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται πρόγραμμα, σχέδιο και εξοικονόμηση πόρων. Αν εγκαταλείψουμε τον Κυκλαδίτικο αθλητισμό στη μοίρα του θα είναι σαν να παραδίδουμε τα παιδιά μας στη μοίρα τους.

Η Ν.Δ. έχει την πρόθεση να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα του Αθλητισμού στις Κυκλάδες και θα το πράξουμε εφόσον ο κόσμος μας ψηφίσει στις προσεχείς Βουλευτικές Εκλογές και αναλάβουμε τις τύχες του τόπου μας.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :