Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2012

Εκλιπαρεί και πιέζει για να γλιτώσει ο Παπακωνσταντίνου

Πότε με ...παρακαλέτο πότε με ασφυκτικές πιέσεις στα μέλη της εξεταστικής επιτροπής που διερευνούν την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου προσπαθεί να τον απαλλάξουν από τις βαρύτατες πολιτικές ευθύνες που έχουν εντοπίσει σχετικά με τους λανθασμένους χειρισμούς του τους πρώτους κρίσιμους μήνες που ανέλαβε το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα δε με πληροφορίες ο υπουργός επιδιώκει το τελικό πόρισμα όχι μόνο να τον απαλλάσσει από τις καραμπινάτες ευθύνες του αλλά να......... τον εξυμνεί για τους χειρισμούς του οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να ρίξουν την χώρα στην αγκαλιά του ΔΝΤ άνευ όρων!
Όπως μάλιστα αναφέρουν στο protothema.gr κοινοβουλευτικά στελέχη που παρακολουθούν στενά τις διαδικασίες της

εξεταστικής επιτροπής «ο κ. Παπακωνσταντίνου υπενθυμίζει σε κάθε μέλος της επιτροπής τα διάφορα ρουσφέτια που του ζητούσαν» ώστε με τον τρόπο αυτό να τους επισημάνει «βγάλε με λάδι … μου χρωστάς δεν σου χρωστάω».

Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι έχει ήδη επηρεάσει ορισμένα μέλη της επιτροπής. Απομένει όμως να φανεί αν και πως θα καταφέρουν να «απαξιώσουν» τις ιδιαιτέρως κρίσιμες μαρτυρίες του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργου Προβόπουλου και του προέδρου του ΟΔΔΗΧ Πέτρου Χριστοδούλου οι οποίοι ξεκάθαρα κατακεραύνωσαν την πολιτική που ακολούθησε τότε το υπουργείο Οικονομικών.

Πάντως, σήμερα το πρωί τα μέλη της επιτροπής έχουν σύσκεψη προκειμένου να ληφθεί η απόφαση για την τελική μορφή που θα έχει το πόρισμα.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Βρε ουστ ……. Ουστ ……… Ουστ ………. Και να μην σας ξαναδούμε.

Ανώνυμος είπε...

η μονα τι κανει ρε παιδια ?