Σάββατο, Μαρτίου 31, 2012

Πάρτι μέσα κι έξω από το παρκέ!!!

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ολοκλήρωσε σήμερα τις εντός έδρας αγωνιστικές της υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ. Τα κορίτσια των Τουρσούγκα - Δερμάτη επικράτησαν εύκολα με 3-0 σετ των Ιώνων πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους στην φετινή χρονιά.
Οι άνθρωποι της διοίκησης είχαν ετοιμάσει για τους φιλάθλους μια μικρή γιορτή σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης για την αγάπη και την συμπαράσταση που επέδειξαν όλο τον χρόνο τόσο στα εντός όσο και στα........ εκτός έδρας παιχνίδια. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα οι αθλήτριες μοίρασαν στον κόσμο αναμνηστικά μπλουζάκια πάνω στα οποία ήταν αποτυπωμένη η φωτογραφία της ομάδας.

Ο Πάμπλο και η παρέα του έδιναν βραζιλιάνικο τόνο στη εξέδρα χορεύοντας latin ρυθμούς και τη γνωστή la bomba!
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Ελένη Φάρκωνα που έγινε αναπάντεχα το τιμώμενο πρόσωπο της σημερινής αναμέτρησης. Οι πρώην συμπαίκτριες της στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, είχαν αναρτήσει πανό με το σύνθημα " Φάρκωνα βασανίσου είμαστε μαζί σου"
Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, στο διάλειμμα μετά το 2ο σετ ο γραμματέας του σωματείου διάβασε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους φιλάθλους, τους χορηγούς, τα ΜΜΕ, τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και όλους όσους βοήθησαν τον Πανναξιακό στην φετινή του προσπάθεια.
Τα σετ 25-19, 25-17, 25-13






Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :