Σάββατο, Μαρτίου 31, 2012

Ως πότε αυτό το χάλι πια

Από αναγνώστη
Πριν μιάμιση ώρα μια γυναίκα παραλίγο να σκοτωθεί, στην κυριολεξία, στην πλατεία πρωτοδικείου απέναντι από το Περίπτερο.
Έμπλεξε η άτυχη σε μια σωλήνα φυτεμένη μέσα σε μια ρόδα με τσιμέντο και πέφτοντας έπεσε και σε κάτι παλέτες στοιβαγμένες.
Έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο Νάξου πολύ σοβαρά τραυματισμένη στο πρόσωπο και στο πόδι της.
Που να φανταστεί η άτυχη γυναίκα ότι θα είχαν τέτοια κατάληξη οι διακοπές της.
Οι αρμόδιοι επιτέλους ας μαζέψουν αυτή την ξεφτίλα στην πλατεία πρωτοδικείου,γλάστρες τελάρα παλέτες και όλα τα καλά του κόσμου έχουν ζώσει την πλατεία.
Επιτέλους κάντε κάτι
Και πηγαίνετε να ζητήσετε και μια συγγνώμη από την γυναίκα που νοσηλεύεται!!!! Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

lathos fwtografia

Ανώνυμος είπε...

....μπροστα στου Νταλλα τα συρματομπλεγματα επεσε η γυναικα!!!...
..δεν υπαρχει δημος ρε πουστη, εχει κανει την πλατια ο νταλλας δικη του!!!....

Ανώνυμος είπε...

η αστυνομια δεν περνα απο εκει ?
και το γραφειο του εισαγγελεα ειναι μακρια ε?

Ανώνυμος είπε...

Τριαντα χρονια θυμαμαι αυτη την κατασταση. Ημαρτον. Νομιζετε οτι ο Νταλλας εχει ακριες και θα σας εκδικηθει? Οι μαγαζατορες της πλατειας γιατι δεν μιλανε? Ο εισαγγελεας και η αστυνομια γιατι δεν λενε τιποτα? Ο Δημος τι φοβαται? Ο καθενας μπορει να κανει οτι του καπνισει? Μια ζωη ο Νταλλας αφηνε τον εκαστοτε διοικητη της αστυνομιας να παρκαρει μες στο σπιτι του ... του εκανε πιπες και ολοι οι μαλακες της περιοχης δεν τολμουσαν να πουν τιποτα. ΞΕΦΤΙΛΑ ....γινεται αντρες επιτελους.

Ανώνυμος είπε...

μια ζωή τα ίδια χάλια στη Νάξο. Μερικοί που νομίζουν ότι είναι κάποιοι, κάνουν ότι θέλουν χωρίς να υπάρχει αστυνομία ποτέ και πουθενά να τους μαζέψει...
και αυτοί οι κάποιοι κάνουν ρεζίλι τη Νάξο.

Ανώνυμος είπε...

an deite sti fwtografia exei 2 rodes maures me swlines kokkines....eidopiithike o filos twn ''arxontwn tis naxoy''kai an perasete twra tis exei mazepsei.valte stoixima oti sto telos tha tous vgalei kai sikofantes an pane gia ton typiko xeftyloelexo pou isws na tou kanoun.
NA PANE EKEI ME TYPWMENI TIN FWTOGRAFIA APO TO NAXOSFAN KAI NA TON SKISOYN.ANTE PIA SAS VARETHIKAME TSIRAKIA KAI KOUTSAVAKIA TOU KWLOY.
EISAGELEAS EPITELOUS NA EPEMVEI!!!
MEXRI KAI IDIWTIKI TABELA GIA APAGOREYSI TOU PARKING EXEI...VRE OUST!!!

Ανώνυμος είπε...

Ενα αυτοφωρο μεσα στο Σαββατοκυριακο θα ηταν οτι πρεπει!!!!
Αλλα πιος τολμαει να τον ακουμπησει????????????
Ο Νταλλας εχει αρχ..ια και το αποδεικνυει χρονια τωρα.
Καλο βραδυ συμπολιτες μου :(

Ανώνυμος είπε...

ποιοσ θα πειραξει τον κ. σταματη; ειστε καλα; δεν γινονται αυτα. ας πεσει σε καταλληλο ανθρωπο να πληρωσει 100.000 ευρω για αστικη ευθυνη και σας λςω.

Ανώνυμος είπε...

να ενοχλησει η αστυνομια τον νταλλα χαχαχαχαχαχαχαχ το ακούσαμε και αυτό !!!!! ρε παιδιά τα ΤΣΙΡΑΚΙΑ της η αστυνομία τα προσέχει !!!αν ητανε κανας αλλος μπορει και να ητανε στο αυτοφωρο τωρα αλλα οχι και το ΤΣΙΡΑΚΙ της ο νταλλας ....... πιο κατω ενασ φιλος λεει οτι ειδοποιηθηκε να τισ μαζεψει ποιοσ λετε να τον ειδοποιησε ? εγω και εσεισ παντως οχι ....

Ανώνυμος είπε...

H ξεφτίλα ανήκει 100% στο Δήμο.
Η πλατεία στενάζει κάθε μέρα με την αδιαφορία τους.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ που ειναι μονιμος κατοικος στην πλατεια δεν τα βλεπει τα χαλια?Τελάρα , παλέτες , και γλάστρες μέσα στο δρόμο?Θα τα φωτογραφίσω και θα τα στείλω στο naxosfan ελπίζω να τα δημοσιεύσει!

Ανώνυμος είπε...

prepei na onomastei ''plateia ntalla''
kai aporw giati den to exoun kanei akoma!!!