Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2011

"Οι ίδιοι κατακτητές έχουν προ πολλού καταλύσει την χώρα μας και την ελευθερία μας"

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Ο εορτασμός της 28η Οκτωβρίου ανέκαθεν αποτελούσε φόρο τιμής στον ελληνικό λαό, σε όσους αντιστάθηκαν στους ξένους κατακτητές και αγωνίστηκαν για την ελευθερία μας. Σήμερα, και ενώ προσωπικά συνεχίζω να τους τιμώ, δυστυχώς, οι ίδιοι κατακτητές έχουν προ πολλού καταλύσει την χώρα μας και την ελευθερία μας. Γι΄ αυτό λοιπόν, δεν αισθάνομαι την ανάγκη να συμμετέχω στους φετινούς εορτασμούς.
Με εκτίμηση,
Σπύρος Παπαδόπουλος
Αντιπρόεδρος Κοινότητας Χώρας Νάξου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

45 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Εισαι σωστος.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο έτσι έπρεπε να κάνουν όλοι οι τοπικοί προσωρινοί <>. Στην Σύρο δεν θα γίνουν καθόλου παρελάσεις φοβούνται βλέπει το γιαούρτομα

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον αισθάνεται κάποιος την ανάγκη να μην συμμετέχει οπουδήποτε το κάνει αλλά δεν το δημοσιοποιεί.
Οταν το δημοσιοποιεί ενέχει την υποψία να το κάνει για λόγους προβολής.
Πως θα νιώσουμε όταν δούμε στην παρέλαση στο σύνταγμα τους ανάπηρους πολέμου,τους αεροπόρους ,τους φαντάρους,τους μαθητές ,τον πρόεδρο της δημοκρατίας,όλοι αυτοί δεν νιώθουν πιστεύουμε ότι ο αντιπρόεδρος.
Επαρση μοιάζει να είναι αυτό.
Επίσης είναι και άχρηστη πληροφορία.
Στο κάτω κάτω ποιός τον ρώτησε?

Ανώνυμος είπε...

oloi oi airetoi pairnoun prosklisei dimosia apo ton dhmarxo kai oi topikoi symvouloi logou oti o eortasmos ginete mesa stin koinotita einai anagasmenoi na einai ekei! Etsi gia tin ploiroforia.ΓΒ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.
ΜΙΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΘΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ.
ΛΥΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΩΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΟΣΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Από εδώ και πέρα για ότι πάθει η Ελλάδα υπεύθυνος είναι ο λαός και μόνο μπράβο στον Σπύρο. Κανένας στην παρέλαση του αίσχους μόνο στην Σύρο ξέρουν από αγώνες εδώ ξέρουμε από χαιρετούρες να μας δώσει το χέρι του κανένας πολιτικός μπας και πάρουμε και εμείς αξία από τα μεγαλύτερα καθάρματα του έθνους. Ζαβοί αξώτες φάτε σανό να μην μουγκανίζετε βούδια.

Ανώνυμος είπε...

Ωραιος ρε φιλε πολυ καλο σχολιο!!

Ανώνυμος είπε...

πραγματικά δεν ήξερα οτι θέλει κότσια το να μην πάς στην παρέλαση,ούτε ότι θα ήταν αδικαιολόγητη η απουσία του αν δεν το δημοσιοποιούσε.
Ούτε βέβαια οτι είναι αγώνας το να μην παρευρίσκεσε στην παρέλαση.
Επιμένω όμως να λέω ότι οι ανάπηροι πολέμου θα πάνε,αυτούς τιμούμε με την παρέλαση,κανέναν πολιτικό.
Είναι λοιπόν ασέβεια κατα την ταπεινή μου γνώμη να στέλνουμε επιστολές κενές περιεχομένου.
Το αν θέλει κάποιος να τιμήσει η όχι τους αγώνες είναι προσωπική του και μόνο υπόθεση.

Ανώνυμος είπε...

file mou oloi timame tous agwnes kai tha einai einai aseveia na min tous timame!!alla den borw, sygnwmi na min anagnwrisw mia epistoli enos neou sxetika sta pragmata, me mia pragmatikotika kai einai kati pou an isoun simera stin parelasi tha to akouges apo olous....oti einai lathos simera pou vrethikame me oloi aftin tin katastasi edw!!elpizw na eides stin tv shmera ta kainourgia metra, ta eides?egw ta eida kai me epiase kryos ydrwtas epomenos lypame alla tha diafwnisw mazi sou kyrie 2.27.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε παιδια τι λετε τωρα?ο καθε ανθρωπος ειναι ελευθερος να λεει οτι θελει?

Ανώνυμος είπε...

η παρέλαση γίνεται για να τιμήσουμε αυτούς που σκοτώθηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι και να μπορούμε να λέει ο καθένας ότι θέλει.οι κυβερώντες εκμεταλεύονται αυτή την ελευθερία σε βάρος του λαού για εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων και έφεραν την ελλάδα σε αυτή την τραγική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.εμείς οι έλληνες λοιπόν έχουμε υποχρέωση να είμαστε εκεί στην παρέλαση σαν φόρο τιμής στους ήρωες, να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας, τους φαντάρους μας και να απαξιώσουμε τους πολιτικούς περιφρονώντας τους με την αδιαφορία μας. μη καταργήσουμε και την παρέλαση της ελληνικής σημαίας εξαιτίας των άχρηστων πολιτικών της πατρίδας μας.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Σπυρε τουλαχιστον εσυ ειπες οτι δεν θα ερθεις και το εκανες οι αλλοι εστεισαν 300 μαθητες και τους περιμεναν μεσα στο κρυο και ηρθαν με το πασο τους!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 10:39
ΝΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΜΑ ΞΥΠΝΑΓΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΜΕ ΕΤΡΩΓΕ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ..ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΠΥΡΟ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ..ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ κκ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ?
ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ κκ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΑΜΕ ΚΙ Ο ΨΥΛΛΟΣ ΚΩΛΟ
ΚΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ

Ανώνυμος είπε...

κάποτε κάποιοι πραγματικά έλληνες πολέμησαν : για του χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδας την ελευθερία. σήμερα δυστυχώς τα έχουμε ισοπεδώσει όλα τα βλέπουμε όλα από κει που τα προβάλουν οι κυβερνώντες για να διαλύσουν και τον χριστιανισμό αλλά και την ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Eiste gatakia reeee!!!!sas viazoun kathimerina kai sss piraxe pou eipe enas oti den paei stin parelasi?? oti tha plirwsete foro periousias sas niazei oti kopsane 600 me xilia eyro sto dimosio ypalilo sas niazei oti xrwstate kai ta sovraka sas sas niazei voudia alla etsi eiste mia zwi zaviiiioti se ligo kairo den tha exete na stilete ta paidia sas frodistirio sas niazei???aftos ta leei eseis ti kanete reeee anwnimoi vlakes!!!KWSTAS VERN A

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΡΙΨΑΝ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΕΝΑ ΛΑΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΜΑΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΜΕ. ΝΤΡΟΠΗ!

Ανώνυμος είπε...

Αν και εχω διαφορετικη αποψη για ολα αυτα,μπραβο γιατι εχεις θαρρως και λες δημοσια αυτο που εχεις να πεις ενο αντιθετα αλλοι χρονια πολλα ζουν στην ανωνημια τους!!!!

Ανώνυμος είπε...

8.40 mpravo!!!
Spirako... xestikame poy de se eidame

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ « ΦΕΟΥΔΑΛΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ» ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Το ιδεολογικό κενό, της πρόσκαιρα, ελληνικής παρηκμασμένης εθνικής συνείδησης που χαρακτηρίζει την εποχή μας, δίνει την ευκαιρία, στους κατά καιρούς σιωπηλούς Δυτικούς Φραγκοκαστρινούς, με την ανοχή, άγνοια ή και βλακεία της πολιτικής και πνευματικής ηγεσίας του τόπου μας, να αλώνουν ακόμη περισσότερο την συνείδησή σας, με τέχνη, όπως ήξεραν.
Χρησιμοποιώντας κάθε «προσφερόμενο» ίχνος, δημοσίου και ιδιωτικού βήματος, διαβρώνουν αργά, μεθοδευμένα και με ασφάλεια την αποσύνδεσή σας, από τους ήδη χαλαρούς νοηματοδοτικούς δεσμούς, με τη Μάνα Γή.
Αποβλάκωσαν με τη δυτικότροπη μέθοδο σκέψης «ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΟΒΛΑΚΕΙΑΣ» ( ίσως και σε συνεργασία μαζί μας))δύο γενιές νέων .
Η ιστορική συνείδηση και «χωρική» (τοποκρατική)συνέχεια των νέων μας, παραδόθηκε (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) στη μετά μανίας επιδιωκόμενη άποψη, ότι δήθεν οι φράγκοι ήταν(και είναι) πολιτισμικοί φορείς «στην καθ΄ ημάς Πατρίδα».
Με προμετωπίδα τις όμορφες, γεμάτες ουσία ,ελληνικές λέξεις , Συναίνεση και Συνύπαρξη(τις φόρτιζαν ψεύτικα με ωχαδερφισμό, αδιαφορία ,ανοχή των πάντων)διέρρηξαν τον χαλαρό(για άλλους λόγους και από μας )κοινωνικό ιστό και δημιούργησαν τη βάση για υποτέλεια, και χωρίς ιδεολογικές νησίδες Αντίστασης.
Επενδύοντας στη διχαστική μας ικανότητα, μικροτεμαχίζουν, όλες τις υγιείς πνευματικές φωνές και στο τέλος επιβάλλουν την κρατούσα θεωρία τους «σιγά-σιγά θα ανακτήσουμε αυτά που μας ανήκουν».
Χρόνια τώρα, μια δράκα Φραγκοκαστρινών και Νεοναξίων ελέγχει, ποδηγετεί και ορίζει μονοπωλιακά (τυχαία;) τα πολιτιστικά , πιθανά δε και τα πολιτικά δρώμενα επιβάλλοντας μια πλαστή ιστορική σκιαγράφηση χωρίς δεσμούς με τη ΝΑΞΙΑ ΓΗ ΜΑΣ.
Αποτέλεσμα, της ανήκουστης αυτής πρακτικής, είναι, η με ευκολία εγκατάλειψη, η εκχέρσωση, η άναρχη δόμηση, η απομείωση της μελλοντικής αξίας , της κάθε « πατρώας περιουσίας», και η έναρξη ενός κύκλου αγοράς της, από «ξένους» προς τον ΤΟΠΟ, «επενδυτές».
Τώρα στα χρόνια της επερχόμενης μεγαλύτερης ΚΡΙΣΗΣ πρέπει να φανείτε ΑΞΙΟΙ ΝΑΞΙΟΙ !

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΝΑΞΙΟΙ και ιδιαίτερα οι νεώτεροι η αντίσταση προέρχεται από τη ΓΝΩΣΗ!
Διερωτηθείτε επιτέλους, πώς από 8(ΟΚΤΩ) μοιρασμένες Φράγκικες περιουσίες, έχετε στα χέρια σας χιλιάδες ΝΑΞΙΟΙ, το δικό σας μικρό ή μεγάλο κομμάτι γης.
ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ (750) χρόνια από το 1204 οι πρόγονοί σας πάλευαν σκληρά και καθημερινά μέσα σε ταπεινώσεις, δουλοπαροικές καταστάσεις ΜΟΝΟΙ τους, αντιμέτωποι με τις πιο βάρβαρες μορφές καταπίεσης.
Νέοι της ΝΑΞΟΥ
Να θυμάστε πώς κάθε τετραγωνικό εκατοστό του μέτρου, Γής ,οπουδήποτε στη ΝΑΞΟ, έχει υποστεί τη «βάσανο» κάποιου προγόνου σας, μέσα από χιλιάδες «ΕΝΤΡΙΤΙΕΣ», «ΜΠΑΤΙΚΙΑ» και «ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΓΡΟΛΗΨΙΑΣ».
Ποτάμια ιδρώτα, κόπων, αγωνίας και πάλης με τις «χέρσες» εκτάσεις για γονιμότητα και παραχώρηση από τους ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ¼ (ενός τετάρτου ) κάθε 5-6 χρόνια, σας κατέστησαν με την πάροδο των ΑΙΩΝΩΝ, υπερήφανους ιδιοκτήτες, ΤΗΣ ΝΑΞΙΑΣ ΓΗΣ.
Αυτοί που παραδομένοι, στη ραστώνη της εξουσίας, έτρωγαν τα εκ της « ΕΣΠΕΡΙΑΣ» δόλια δάνεια, «να βγάλουν το ΣΚΑΣΜΟ!» και να μην τολμήσουν να εμφανιστούν ως αγοραστές.
ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΑΞΙΑΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ (χωρίς ισχυρό λόγο)ΣΕ ΜΗ ΝΑΞΙΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ(ήδη ένα μέρος της το έχουμε υποστεί).
ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!
Σκοτώστε τα σχέδιά τους.
Τα παιδιά σας θα σας σκέπτονται πάντοτε με αγάπη και σεβασμό για όσα τους προσφέρετε, αλλά και μεγάλη θλίψη πως ο ΑΓΩΝΑΣ σας δεν δικαιώθηκε αν υποκύψετε στις «ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ».
ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ!
Το «θα το δώσω κι Ο ΘΕΟΣ βοηθός», δεν είναι η σωστή αντιμετώπιση.
Ο Θεός υπάρχει πιθανότητα να έχει και άλλα σχέδια για σας. Αν πουλήσετε τη Γή σας απλά θα του μεγαλώσετε το πρόβλημα.
ΤΩΡΑ (έστω λίγα χρόνια) ΟΜΟΝΟΟΥΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ τα ΠΑΤΡΙΑ.
Ο φεουδαρχικός «εσμός» που επιτίθεται στις στάχτες του Έθνους μας και της ΝΑΞΟΥ μας ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ «ΙΠΠΟΤΙΚΕΣ» ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ!


ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ
28/10/2011

Ανώνυμος είπε...

Ρε 8.40 πως σε λενε???

Ανώνυμος είπε...

Και εσυ 3.46 πως σε λενε ρε μαγκα???

Ανώνυμος είπε...

Internetika hooligania oloi grafete grigora alla panta xexnate na valete to onoma sas kotes lirates kiriakos

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΝΑ 4:24 και 4:27 ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΚΑΘΗΚΙ ΕΙΣΑΙ.
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ PAPANDOPOYLO?
Ο ΠΑΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΩ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ.
ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΗΚΙ 4:24 = 4:27 ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΚΑΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ Μ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Μ ΑΥΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΤΗ ΓΡΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ.
ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΧΟΡΤΑΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

5.26 αγορι μου βαθια κομπεξ βλεπω εχεις με τον κυριο παπαντοπουλο?

Ανώνυμος είπε...

Egw ton mikro ton vlepw poly drastirio kai malista ton vlepw internetike epanastati me onomatepwnimo!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην μασας ρε φιλε με τα ανωνημα γατακια εμεις ειμαστε μαζι σου πας πολυ καλα και για αλλη μια φορα κανεις την διαφορα αναμεσα στους καρχαριες!!κωστας ρ.

Ανώνυμος είπε...

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ...Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ...ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΘΕΙ ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΤΖΗ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ!ΑΝΑΡΧΟΚΟΜ-ΜΟΥΝΙ!

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxa gatakia!!!fasistes

Ανώνυμος είπε...

εχει πολλη πλακα αυτος ο αντιπροεδρος.
παντα σε μπερδευει.
οταν τον βλεπεις δεν ξερεις τι βλεπεις.
κι οταν τον διαβάζεις ...
αληθεια τι ακριβως εννοει ο ποιητης?

Ανώνυμος είπε...

Το rock ειναι για ολους μαγκες!!!viva la vitoria sempre!!!!

Ανώνυμος είπε...

μία είναι η ουσία σχετικά με την 28η οκτωμβρίου: το 1940 κυβέρνηση,αν και χούντα, και λαός είπαν με μια φωνή το περίφανο οχι στους ναζί. το 2011 ο λαός φωνάζει οχι στους γερμανούς κατακτητές αλλά η σοσια..ληστική κυβέρνηση τους λέει με άνεση ναι και τους παραδίνουν γη και ύδωρ χωρίς να υπολογίζουν την άποψη του λαού αλλά και το τίμημα του οχι το 1940. καλά τους κάνανε και διώξανε τους προδότες από τις παρελάσεις δεν ε΄χαν θέση στους επίσημους . πρέπει να φύγουν, ντροπιάζουν την πατρίδα μας.πρέπει να σταματήσει αυτή η κατρακύλα για την ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Xamos egw stirizw spiro papadopoulo oti kai lete!magia tou pistevw se afta pou leei kai eimai mazi tou poly duskolo tis mere mas na les tin alhthia!!ektimo loipon oti ekprosopi to kino esthima kai mi masas file olos o kosmos simera elehe poso dikio exeis!!!na kaei na kaei to bourdelo i vouli file....

Ανώνυμος είπε...

Νάξος η νήσος του πράσινου ήλιου του ολυμπιακού παναθηναϊκού και αεκ πατρίδα θρησκεία σουβλάκι με πίτα τσερόκι αντιντας καφέ στην παραλία πολιτική του καφενείου, γκρέμιστα όλα εκτός από την αυλή μου και χεράκι σε κανένα βρομιάρη πολιτικό να πάρουμε αξία.
ΒΟΥΔΙΑ φάτε το σανό και σκάστε, υπάρχει η υπόλοιπη ΕΛΛΑΔΑ να αγωνίζεται πραγματικά

Ανώνυμος είπε...

Βρωμομπατσοκια ολοι ελλαδα καιγεται και εδω κοιμαστε σκουλικια βολεμενα τσουτσεκια αλλα τι λεω και εγω??? Στον καλοξυλο εχουν φτιαξει δρομο πασοκ και χτες υπαρχαν παντου χαρτιακια χρυση αυγη τι ψαχνω και εγω στις κουραδες σπορια ντοματας!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε δεν γαμιεστε λαι οι μεν και οι δε!!!

Ανώνυμος είπε...

Το καινουργιο κουρεμα κουφαλες βολεμενοι ναξιωτες ειναι κοντα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011
Ο πρόεδρο της Ε.Α.Σ. Νάξου Δημήτρης Καπούνης ξενάγησε την Ναταλία Δραγούμη στις εγκαταστάσεις Ένωσης
19:36 | Αναρτήθηκε από naxios |





Από την προηγούμενη Πέμπτη μέχρι και σήμερα η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη έκανε διακοπές στη Νάξο. Ως λάτρης της φυσικής & υγιεινής διατροφής η καλή ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην δοκιμάσει και να μην μείνει ενθουσιασμένη από τα προϊόντα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου κατά την επίσκεψη στιςεγκαταστάσεις της Ένωσης όπου και ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο, Δημήτρη Καπούνη στελέχη και εργαζόμενους.
Μοίρασέ το:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
Σύνδεσμοι

Δημιουργία Συνδέσμου

Ανώνυμος είπε...

τιμη και δοξα στον σπυρο τον παπαδοπουλο...
σκατα στο μαξιλαρι σας πασοκια ρουφιανοι προδοτες ...
δεν αξιζετε να λεγεστε ελληνες τον πουλο ολοι φυγετε μεταναστες στην αλβανια μα για εκει ειστε..α και παρτε μαζι σας και τον μαρακη με τον καπουνη ... θανατικη ποινη στον κοκοτα τον πουστη

Ανώνυμος είπε...

oi vrisies timoyn aytoys poy tis lene. ki etsi gemizontas to stoma toys me ayta (...) xortainoyn.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν είμαι γατάκι, όπως λένε κάποιοι παραπάνω, ξέρω όμως να γράφω ελληνικά γιατί είμαι Έλληνας. Όταν μάθετε να γράφετε ελληνικά να δούμε και τι λέτε. Αν και αυθτό που ξέρετε είναι να βρίζετε. Δε με ενδιαφέρει τι λέει ο Παπαδόπουλος που μάλλον πάει για δημ. σύμβουλος ίσως και για δήμαρχος μια μέρα - αυτό που ξέρω είναι πως είσαστε οι περισσότεροι βολεμμένοι σε αυτό το νησί κι ακόμα γλείφετε κώλους όπως εδώ και χρόνια μόνο αυτό ξέρετε να κάνετε αφού είσατε α-Νάξιοι. Καλό ταξίδι στην κάθοδο χωρίς γυρισμό.

Ανώνυμος