Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2011

Ερωτήσεις προς τον εμποροεπαγ​γελματικό σύλλογο Νάξου

Aπό αναγνώστη
1) Μετα απο την πετυχημένη δράση του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου στην καταστολή του παράνομου εμπορίου
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011 με την πομπώδη ανάρτηση τους στο naxosfan
http://naxosfan.blogspot.com/2011/05/blog-post_20.html
Τι άλλο ακριβώς έκαναν για αυτό το θέμα?
Αν μπορούν παρακαλώ ας αναρτήσουν τα πεπραγμένα της περιόδου 21/5/2011 - 14/10/2011 για το παραεμπορειο.
2) Για την πανελλαδική απεργία της ερχόμενης Τετάρτης τι ακριβως εχουν αποφασίσει?Θα συμμετέχει ο εμπορικός κόσμος της Ναξου?
Θα υπάρξει σχετική κινητοποίηση???
Ευχαριστώ θερμά το naxosfan για την φιλοξενία!!! Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

12 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Κυρία ή Κύριε εγώ προσωπικά δεν είμαι μέλος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου αλλά δεν συμφωνώ καθόλου με την άποψή σας. Αν θέλετε απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που σας απασχολούν καλά θα κάνετε να συμμετέχετε στις Γενικές Συνελεύσεις του Σωματείου σας (και στα Διοιηκητικά Συμβούλια που είναι ανοιχτά)και να διεκδικείτε με σθένος την άποψή σας και να ζητάτε απαντήσεις στα ερωτήματά σας. Όχι ανώνυμα. Δεν είναι δυνατόν να ζητάτε ενημέρωση από ένα πολυπληθές Διοηκητικό Συμβούλιο (αν δεν κάνω λάθος 9 μελών) να σας δοθεί μέσω των σχολίων ενός μπλογκ. Αυτό λέγεται λιθοβολισμός εφ' όσον ρίχνετε μιά πέτρα και κρύβεστε διότι απαντήσεις απολογισμού δράσεων ενός Σωματείου δεν πρόκειται ποτέ να δοθούν μέσω των μπλογκς. Με την στάση σας αυτή αποδειννύεται ότι δεν σας αξίζει καμία ενημέρωση γιατί δεν έχετε καταλάβει ότι ΕΣΕΙΣ ειστε το κύταρο του Σωματείου σας και η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ. Δεν είναι δυνατόν να ζητάτε εξωστρέφεια και ενημέρωση από το Σωματείο όταν ΕΣΕΙΣ που αποτελείται το Σωματείο κρύβεστε και λιθοβολείτε με σκοπό να σπιλώσετε την δράση κάποιων (που λειτουργούν ή όχι δεν το εξετάζω) επειδή εκ των προγμάτων και από θέση αρχής δεν είναι δυνατόν να απαντήσουν μ' αυτόν τον τρόπο. Είναι σίγουρο ότι ούτε την ετήσια συνδρομή σας δεν έχετε πληρώσει (20 ευρώ)γιατί έτσι μάθαμε όλοι και έτσι φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα. Να ζητάμε και να διεκδικούμε περισσότερα απ' όσα αξίζουν στην δική μας προσφορά αλλά πάντα να θέλουμε να πληρώνουνε άλλοι για μας. Ανασκουμποθείτε λοιπόν και ψάξτε μέσα σας τις απαντήσεις γιατί εκεί υπάρχουν.

Ανώνυμος είπε...

eseis kyrie pou den eiste melos tou syllogou,vlepw oti eiste enimerwmenos arista kai gia tis syneleyseis,kai gia tis syndromes kai gia tis draseis kai gia ton arithmo twn melwn.Egw pali antitheta pou eimai melos tou sylogou me plirwmeni syndromi exw pali enimerwsi mono gia tis eisfores kai tis ekloges tou sylogou.
Parte xabari oti aytes oi praktikes sas den pernane.Kai opws me megali eykolia anartisate tin silipsi tou paranomou zeygariou,anartiste kai tis ypoloipes epityxies sas.Eseis anoixate to thema sta blog.
Loipon eginan alles sylipseis?
Ta pepragmena diladi den dimosiopoiounte sta blog?
Mono fanfares ????
Ante twra papagalakia pou thixtikate kiolas.
kai se vevewnw oti den eisai axios na plirwneis esy gia mena kai gia kanena allo giati einai poly ftwxo to myalo sou,i ypotithemeni logiki sou,kai oi praktikes sou.
Kalimera sas.

Ανώνυμος είπε...

καλα του τα λες του μαλακα των 8.00
αναλαβανε οι πονηρηδηδες και ξεφτιλισανε τον εμπορικο συλλογο

Ανώνυμος είπε...

&&shadow&&

Ανώνυμος είπε...

οποιος ασχολειτε με συλλογους, σωματεια και οτι αλλο εχει να κανει με ψηφους κατι αλλο εχει στο μυαλο του... μερικοι προσωπικη προβολη, αλλοι κομματικες δικτυωσεις, αλλοι τα γυριζουν ολα ειναι σε καμια δεκαρια απο αυτα μελη... και η Ελλαδα ΠΕΘΑΝΕ. Υπαρχει και ενα μικρο μεριδιο αλλα δεν ξεπερναει το 1% πανελλαδικα που πραγματικα εχουν μοχθησει για αυτες τις αρχες και αυτες τις ιδεες, οι υπολοιποι να χεσω μεσα στη προσφορα σας...ΔΕΞΙΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.....ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΑΣ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΕΝΤΥΠΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΡΝΟΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ MAΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΡΗΓΜΕΝΕ ΠΟΝΗΡΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ!!!! ΤΟΣΗ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΛΙΚΑ. ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΝΗΜ ΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

πως φαινεται οτι εισαι γυναικα 7.35!!!

&shadow&

Ανώνυμος είπε...

&shadow&

Ανώνυμος είπε...

TO ΒΡΗΚΕΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ!!!!! ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ &shadow& ΕΙΣΑΙ Ο ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 7:35 ΑΝΤΕ ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΙΑΤΟΠΛΗΣΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

epi tis ousias twn erwtimatwn vevaia kamia apantisi.me perisia texni evalan tous sxoliastes na fagwthoun me asxetes kouventes!!!!
Vreeeeeee se ayta pou rwtise exetai kamia apantisi???????kai afiste ton apoprosanatolismo!!!!!

Ανώνυμος είπε...

βρε πως κανουν μπαμ οι γυναικε!!!
και απο τον τροπο που γραφουν!!!
χα,χα,χα!!!

&shadow&