Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2011

Κάλεσμα για κλείσιμο των καταστημάτων και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις

Σύλλογος Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων
Τα νέα μέτρα που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση έρχονται να εγκλωβίσουν και να φέρουν σε απόγνωση ακόμα περισσότερο τους χιλιάδες επαγγελματίες του Κλάδου μας και γενικότερα της μικρομεσαίας επιχείρησης, βυθίζοντάς την ακόμα περισσότερο στο τέλμα με άμεσα ορατό το «λουκέτο» σε χιλιάδες από αυτές.
Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων αλλά και της ανάγκης για ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στα μέτρα αυτά, καλούμε όλους τους Συναδέλφους να συμμετέχουν στην γενική κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΒΕΕ, για την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011 με κλείσιμο των καταστημάτων από τις 9:00 έως τις 1:00 το....... μεσημέρι και να παραστούμε όλοι στις απεργιακές διαδηλώσεις.

Για το ΔΣ του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία


Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας


Ιωάννης Ευαγ. Παπαδόπουλος Ευάγγελος Αθαν. Καραμανής


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ε βέβαια να ανοίξετε 1 ώρα μην πάει και δεν οικονομήσετε 1 μέρα ,οι αλλοι που θα είναι κλειστά ολη μερα μαλακες ειναι? Καλα σας κάνει ο Γ.Α.Π και σας γ@μ@ει

Ανώνυμος είπε...

εμ βαβαια να πανε ολοι στο ραντεβου μετα κατα τις 1 για καφεδακι!!!
ρε αι στο διαολο καραγκιοζηδες!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται, υπήρχαν μαγαζιά ανοικτά να βρεί ο οποιοσδήποτε ό,τι ήθελε και μάλιστα μαγαζιά που έχουν ιδιοκτήτες βαθυστόχαστους και σκεπτόμενους πολίτες με επιχειρήματα του κώλου Βέβαια. Αυτοί είναι οι καραγκιόζηδες που προσπαθούν να αναγάγουν την μαλακία τους σε θεώρημα.