Κυριακή, Ιανουαρίου 30, 2011

Ηφαίστειο ο...... Πανναξιακός!!

Εκρηκτικός ήταν χθες ο Πανναξιακός που κέρδισε τον τυπικά γηπεδούχο ΑΟ Ίου στο ουδέτερο γήπεδο του Καμαρίου με σκορ 4-0!!
Οι παίκτες του Στέφανου Μειμάρογλου μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι δείχνοντας στον αντίπαλο ότι δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν βαθμούς στην Σαντορίνη. Κυριάρχησαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά παρόλο που είχαν δυο δοκάρια δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος όμως ο Πανναξιακός ήταν πραγματικό ηφαίστειο, με δυο γκολ στα πρώτα κιόλας λεπτά, του Μουμπάρακ στο 46' και του Ζαφείρη στο 48' καθάρισαν το ματς και πέταξαν από πάνω τους το άγχος της νίκης. Τα πόδια τους λύθηκαν και τα πράγματα έγινα πολύ πιο εύκολα για τους Ναξιώτες. Έπαιξαν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο πετυχαίνοντας άλλα δυο γκολ με τον συνήθη ύποπτο Λευτέρη Σουσούνη και... πρόσφεραν ωραίο θέαμα στους λιγοστούς θεατές που παρακολουθούσαν τον αγώνα
Θριαμβευτική νίκη πέτυχε στο ίδιο γήπεδο, λίγες ώρες αργότερα, και ο άλλος πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Πανθηραϊκός διασύροντας τον Πανμμηλιακό με 5 - 0. Έτσι λοιπον η ομάδα της Σαντορίνης με το εύκολο 3ποντο που πήρε χθες εφτασε τους 26 βαθμους και συνεχίζει να μοιράζεται την πρώτη θέση με τον Πανναξιακό.
Τα αποτελέσματα:
Νηρέας – Ανδριακός 0-1
Ίος - Πανναξιακός 0-4
Πανθηραϊκός- Παμμηλιακός 5-0
Μαρπησσαϊκός – Α.Ο.Πάρου(30\1)

Η βαθμολογία:
Πανναξιακό 26
Πανθηραϊκός 26
Ανδριακός18
Μαρπησσαϊκός14
Νηρέας 13
ΑΟ Πάρου 12
Παμμηλιακός 4
Ίος 4
Αστέρας Κορθίου

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :