Κυριακή, Ιανουαρίου 23, 2011

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Νάξου

Με ιδιαίτερη επισημότητα και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα στην καφετέρια "Άλσος" η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό: O πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας Νάξου κ. Μάκης Συμεώνογλου , ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σ. Αγγελής ο οποίος μετέφερε και μήνυμα του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Μαράκη, ο κ. Βασαλάκης από τους " Πολίτες για τα νησιά μας", εκπρόσωπος του περιφερειακού συνδυασμού "Οικολογικός Άνεμος", πρόεδροι φορέων και συλλόγων του νησιού.
Ο εφημέριος της ενορίας Αγίου Νικοδήμου, Πάτερ Κων|νος, ευλόγησε τις πίτες και τους παρευρισκόμενους και αμέσως μετά η Πρόεδρος του συλλόγου κα Σοφία Καπινιάρη έκοψε το πρώτο κομμάτι για τον Χριστό, το δεύτερο για την Παναγία, το τρίτο για τον φτωχό και το τέταρτο για τον σύλλογο.
Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της ομιλία της ήταν επηρεασμένο από την οικονομική κρίση και τα προβλήματα της εποχής. Αφού ευχήθηκε πρώτα σε όλους καλή χρονιά, καλές δουλειές με γεμάτα μαγαζιά, μετά έκανε νουθεσίες προς τους εκμισθωτές για να χαμηλώσουν τα ενοίκια των καταστημάτων, και στους επαγγελματίες να κρατήσουν χαμηλά τις τιμές των προϊόντων, έτσι ώστε να μπορέσουν να.... επιβιώσουν οι επιχειρήσεις μέσα στην κρίση. Επισήμανε την αναγκαιότητα στήριξης της ντόπιας αγοράς λέγοντας ότι όλοι πρέπει να γίνουμε αρωγοί και να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο τα μαγαζιά της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.
Ακολούθησε νησιώτικο ξεφάντωμα με ζωντανή μουσική από ντόπιο συγκρότημα.











Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι έμπορος, βρέθηκα στο μαγαζί που ο εμπορικός έκοψε την πίτα του. Δεν επιτρέπετε σε περίοδο λιτότητας να γίνονται τέτοιες υπερβολές.Τόσα πολλά φράγκα βγάζετε φουκαράδες έμποροι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.