Πέμπτη, Μαρτίου 01, 2012

Ενημέρωση για τις δράσεις της Συν+Αξίας

Αγαπητοί συν+Αξιοι
Μετά από ένα φανταστικό 3 ήμερο Αποκριάς θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την τόσο μεγάλη συμμέτοχη σε όλα τα δρώμενα που έγιναν στο Νησί,
επίσης θα θέλαμε να σας ζητήσουμε όποιος έχει βγάλει φωτογραφίες θέλουμε τις καλύτερες (Highlights) και video από το 3 ήμερο (Μεθυδοτεια – Λαμπαδηφορίες – Καρναβάλι)
αν μπορεί να τις γράψει σε ένα cd η σε ένα usb stick και να πάρει τηλέφωνο στο 6947808940 να τις παραλάβει, είναι για το αρχείο της συν+Αξιας είναι σημαντικό για του χρόνου.
Συνεχίζουμε με την Προσφορά Αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Την Τετάρτη 7/3 από τις 8πμ μέχρι τις 8μμ στην πλατεία της παραλίας Νάξου, μαζεύουμε τρόφιμα και ρουχισμό για τους συνανθρώπους μας που τα....... έχουν ανάγκη άμεσα. Παρακαλούμε θερμά τα τρόφιμα να είναι συσκευασμένα και τα ρούχα καθαρά. Όσα μαζευτούν την Τετάρτη θα δοθούν στην εκκλησία και εκείνη με τη σειρά της θα τα μοιράσει στους ανθρώπους που τα χρειάζονται.

Ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 3 Μαρτίου ώρα 18:00 στη Σχολή Ουρσουλινών ενδιαφέρουσα συζήτηση για την Νοτιοδυτική Πλευρά της Νάξου όσο αναφορά την ανάδειξη & προστασία της βιοποικιλότητας.

συν+Αξία Ομάδα Εθελοντών Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

http://sinaxia.blogspot.com/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :