Παρασκευή, Ιουλίου 13, 2018

Συνεχίζονται οι διεθνείς αγώνες Windsurfing στην Πάρο! Συναρπαστικό, εντυπωσιακό θέαμα που κόβει την ανάσα! (Βίντεο + Φωτό)


Συνεχίζονται στην Πούντα, στο στενό μεταξύ Πάρου και Αντιπάρου, οι διεθνείς αγώνες Slalom Windsurfing της διοργάνωσης International Windsurfing Tour υπό τον τίτλο "Paros Wind Odyssey".
Με πρωταγωνιστές κορυφαίους αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο, ευνοϊκές συνθήκες κύματος και ανέμου, μέσα σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον σύγχρονων εγκαταστάσεων, οι αγώνες προσφέρουν ένα μοναδικό, συναρπαστικό θέαμα που εντυπωσιάζει τους λάτρεις του γοητευτικού αθλήματος και τον φίλαθλο κόσμο του νησιού.

Το παγκόσμιο αθλητικό γεγονός της συγκεκριμένης διοργάνωσης, η οποία έχει για.... πρώτη φορά ως σταθμό της την Ελλάδα, θα έχει ως την Κυριακή 15 Ιουλίου οπότε και θα ολοκληρωθούν οι αγώνες, κοιτίδα φιλοξενίας του την Πάρο, το νησί που ασφαλώς δεν επιλέχθηκε τυχαία για τη συνδιοργάνωση των διεθνούς εμβέλειας και απήχησης αγώνων.

Οι άριστες, ευμενείς φυσικές συνθήκες κύματος και ανέμου που διαθέτει η Πάρος είναι γνωστές στον κόσμο του windsurfing, γι΄αυτό και πολλοί αθλητές έχουν ξεχωρίσει το νησί ως ιδανικό τόπο άθλησης και αγωνιστικής δραστηριότητας. Με τη διοργάνωση όμως φέτος του International Windsurfing Tour στην Πάρο, το νησί αποκτά μια νέα, παγκόσμια ακτινοβολία και καταγράφεται επίσημα ως ένα από τα καλύτερα σημεία για windsurfing στον κόσμο!


Οι κορυφαίοι από ολόκληρο τον πλανήτη windsurfers που βρίσκονται στην Πάρο για να συμμετάσχουν στους αγώνες "Paros Wind Odyssey" είναι φυσικά οι καλύτεροι πρεσβευτές των θετικών εντυπώσεων που αποκομίζουν από το νησί, το οποίο, χάρη στα ιδεώδη φυσικά στοιχεία που το συναπαρτίζουν, έχει τις δυνατότητες να προωθήσει μια νέα δυναμική ανάπτυξης με επίκεντρο το άθλημα του windsurfing. Οι ιδανικές συνθήκες του, αποτελούν παγκόσμιο συγκριτικό πλεονέκτημα για το άθλημα. Ένα πλεονέκτημα, το οποίο θα πρέπει να αξιοποιηθεί βάζοντας πλέον σταθερά την Πάρο στον χάρτη των καλύτερων διεθνών προορισμών για τους λάτρεις του windsurfign ανά τον κόσμο.

Στον χάρτη όμως των δημοφιλέστερων προορισμών βρίσκεται η Πάρος και χάρη στις ανεπτυγμένες τουριστικές υποδομές που διαθέτει για την φιλοξενία και αναψυχή των χιλιάδων κάθε καλοκαίρι επισκεπτών της.
Αν την επισκεφθείτε επιλέξτε την ποιοτική και υψηλού επιπέδου διαμονή σας στο πανέμορφο ξενοδοχείο Holiday Sun Ηotel στην Πούντα το οποίο εγγυάται χαλάρωση και ηρεμία σε ένα μαγευτικό περιβάλλον απέριττης ομορφιάς. Οι χώροι του που μοιάζουν με επίγειο παράδεισο θα κάνουν τις διακοπές σας μια αξέχαστη εμπειρία!

Όλο το άρθρο στο https://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-koinonia/item/31951-synexizontai-oi-diethneis-agones-windsurfing-stin-paro-synarpastiko-entyposiako-theama-pou-kovei-tin-anasa-vl-inteo-foto?acm=566_1143
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :