Παρασκευή, Ιουλίου 13, 2018

Η προσφορά του Κώστα Μανωλά στη Νάξο

Ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα ζήτησε να μην ανακοινωθεί η ευγενική κίνησή του, το νέο όμως κυκλοφόρησε γρήγορα στη μικρή κοινωνία της Χώρας της Νάξου...
O Κώστας Μανωλάς δεν ξεχνάει τον τόπο του. Στις διακοπές του στη Νάξο κάλεσε τον αναπληρωτή διοικητή του γενικού νοσοκομείου του νησιού Κώστα Απιδόπουλου, θέλοντας να βοηθήσει στη λειτουργία του.
Λίγες μέρες αργότερα, ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα έφερε στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείο ένα σπιρόμετρο που είναι απαραίτητο για τις εξετάσεις των ασθενών στον πνεύμονα και ζήτησε να μην ανακοινωθεί η προσφορά του. Το νέο όμως κυκλοφόρησε στη.... μικρή κοινωνία της Χώρας της Νάξου και ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, μιλώντας στον Βασίλη Κουφόπουλο και την εκπομπή «Στιγμιότυπα 24/7» στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, μίλησε για τη συγκεκριμένη δωρεά, και για τον διεθνούς φήμη ποδοσφαιριστή που δεν έχει ξεχάσει το νησί του, το μέρος στο οποίο οι γονείς του ζουν χειμώνα και Καλοκαίρι.
Το νοσοκομείο του νησιού εξυπηρετεί καθημερινά πλήθος κόσμου, και τον τελευταίο χρόνο έχει ενισχυθεί σε μηχανήματα και προσωπικό.

Διαβάστε ΕΔΩ τη σπάνια χειμαρρώδη συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες ημέρες ο Κώστας Μανωλάς στο Sport24

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :