Παρασκευή, Ιουλίου 13, 2018

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ο Πανναξιακός πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά, αποδεικνύοντας το κοινωνικό του πρόσωπο, οργανώνοντας  εκστρατεία  ενάντια στον αλκοολισμό και τις κακιές συνήθειες εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου στην Πάτρα.

Με σύνθημα «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟ, ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ» η μεγαλύτερη ομάδα της Νάξου έχει ξεκινήσει μια διαφημιστική καμπάνια με σκοπό να απομακρύνει τους νέους από τον αλκοολισμό και τις κακιές συνήθειες , φέρνοντάς τους κοντά στον αθλητισμό και σε έναν πιο σωστό τρόπο εκμετάλλευσης του ...ελεύθερου χρόνου τους.

Μέσα από μια σειρά ενεργειών, όπως η δημιουργία σποτ, η διανομή φυλλαδίων και οι συνεντεύξεις του αντιπροέδρου του συλλόγου κ. Δημήτρη Καρούση στα μεγαλύτερα μέσα της χώρας, ο Πανναξιακός  στοχεύει στην αύξηση των αθλητών στα σωματεία, που θα οδηγήσει αυτόματα στη μείωση του αριθμού των νέων με προβλήματα αλκοολισμού καθώς άθληση και αλκοόλ δεν συμβαδίζουν, στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μπροστά σε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα, αλλά και στην αρωγή της Πολιτείας με οικονομική ενίσχυση των αθλητικών σωματείων.

Ακολουθήστε μας στην προσπάθεια για μια νεολαία μακριά από το αλκοόλ αλλά κοντά στον αθλητισμό!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6943079197
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :