Τρίτη, Νοεμβρίου 28, 2017

Προβολή της ταινίας «Drifters» του Peter Groenlund (2015)

Η Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου συνεχίζει το αφιέρωμα στο Σουηδικό Κινηματογράφο. Την Πέμπτη 30/11 με ώρα έναρξης 9 μ.μ. θα προβληθεί η ταινία "Drifters" ενώ συνεχίζεται η έκθεση φωτογραφίας του Karsten Klaehn (Καστανίδης) με δεκάδες πορτρέτα και όψεις της καθημερινής ζωής στη Νάξο.
Λίγα λόγια για το έργο:
H ιστορία της φιλίας δύο γυναικών με φόντο τον υπόκοσμο της Στοκχόλμης. Όταν το «βαποράκι» Μίννα αδυνατεί να πληρώσει το νοίκι της, εξαπατά κάποιους μικροαπατεώνες σε μια παράνομη συναλλαγή με ναρκωτικά και κρατά τα χρήματα. Συμβαίνει να γνωρίσει την Κάτια, μητέρα ενός παιδιού που της έχει πάρει η κοινωνική πρόνοια. Μαζί πηγαίνουν σε μια παράνομη κατοικία έξω από την πόλη όπου μια .....
ομάδα έχει εγκατασταθεί για να καθορίσει τις δικές της συνθήκες διαβίωσης.
Η ταινία είναι ένα πολιτικό κοινωνικό δράμα για τον αγώνα επιβίωσης της Μίννας σε μια κοινωνία χωρίς κοινωνική αλληλεγγύη και υπευθυνότητα.
Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ:   https://youtu.be/nCAXqaJvZlU

Παράλληλα συνεχίζεται η έκθεση φωτογραφίας του Karsten Klaehn όπου μπορείτε να αναζητήσετε ανάμεσα σε εκατοντάδες πορτρέτα τον εαυτό σας ή φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς και τοπία της Νάξου που μπορείτε να χαρίσετε ως ένα μοναδικό δώρα στις γιορτές που πλησιάζουν.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :