Δήλωσε συμμετοχή εδώ: ⬇️⬇️⬇️
Σεμινάριο εκμάθησης της μπύρας που απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες και εργαζόμενους στον ευρύτερο χώρο εστίασης.
Στο οκτάωρο αυτό σεμινάριο, θα αναλύσουμε το γευστικό και.......
αρωματικό της προφίλ ώστε να αναγνωρίσουμε τα οργανοληπτικά της χαρακτηριστικά, και στην συνέχεια θα τα συνταιριάξουμε με γεύσεις και αρώματα τροφίμων (food pairing).
Θα μάθουμε την σωστή θερμοκρασία και τρόπο σερβιρίσματος ώστε να ικανοποιήσουμε τον ενημερωμένο πελάτη, αλλά και να κερδίσουμε τον αμύητο.
Θα δούμε τον ρόλο που παίζει το σωστό ποτήρι για κάθε τύπο μπύρας, και τέλος, θα μάθουμε βασικά στοιχεία για την σωστή συντήρηση της μπύρας και των συστημάτων ψύξης / σερβιρίσματος βαρελίσιας μπύρας.
Μέσα από γευστική δοκιμή, θα γνωρίσουμε ξεχωριστές μπύρες από ελληνικά και ευρωπαϊκά μικροζυθοποιεία.
Πετράς Ισίδωρος
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης INFOΓΝΩΣΗ
Κοντολέοντος Χώρα Νάξου Τ.Κ. 84300
Τηλ. 2285022671 - 6974997899
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου