Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2016

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ TINOS RUNNING EXPERIENCE 2017

Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου, στα πλαίσια της διοργάνωσης των αγώνων δρόμου TINOS RUNNING EXPERIENCE 2017, σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας και φέτος θα λάβει μέρος στην έκθεση "ERGO MARATHON EXPO 2016" στο κλειστό στάδιο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου στις.....
10, 11 και 12 Νοεμβρίου 2016.
          Το TINOS RUNNING EXPERIENCE 2017 θα προβληθεί, μετά από πρόσκληση  της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μέσα από το περίπτερό της.
          Ήδη ετοιμάζεται το διαφημιστικό έντυπο των αγώνων, το οποίο φέτος θα είναι δεκαεξασέλιδο και σε μεγαλύτερο μέγεθος από τα τρία προηγούμενα, θα είναι γραμμένο σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά) και θα τυπωθεί σε 10.000 αντίτυπα.
          Επίσης, στα εγκάινια της έκθεσης την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από το εργαστήρι παραδοσιακών χορών του Συλλόγου μας "Σπονδή Τηνίων".  
          Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την πρόσκληση συμμετοχής μας στο περίπτερό της. Είναι μία αναγνώριση ότι το TINOS RUNNING EXPERIENCE είναι πλέον ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός όχι μόνο για τις Κυκλάδες, αλλά για όλη την Περιφέρειά μας.     Η προσπάθειά μας για την διοργάνωση του TINOS RUNNING EXPERIENCE, ώστε κάθε χρόνο να είναι καλύτερο και με μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών και συνοδών, θα είναι συνεχής. Η "ERGO MARATHON EXPO 2016" είναι η αρχή των προωθητικών ενεργειών για τους αγώνες του 2017 και θα συνεχιστούν με την παρουσία μας σε ανάλογες εκθέσεις και αθλητικά γεγονότα.
         
Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
     


        
     ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                                     ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :