Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2016

Επίσκεψη του Δημαρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στη Μύκονο

 Στη Μύκονο μετέβη χθες 20 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, προκειμένου να παραστεί στον εορτασμό του Προστάτου και Πολιούχου της Μυκόνου Αγίου Αρτεμίου, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου  και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β΄.
Τις θρησκευτικές εκδηλώσεις μνήμης του Αγίου Αρτεμίου τίμησαν με την παρουσία τους πολιτειακοί παράγοντες, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θεόδωρος Δρίτσας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης.
Μετά την ολοκλήρωση των θρησκευτικών εκδηλώσεων και την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων, ο Διευθυντής της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων Δημήτρης Αθανασούλης ξενάγησε τους.......
καλεσμένους στο ανακαινισμένο Μουσείο της Μυκόνου και στην περιοδική έκθεση με τίτλο «VANITY» - Ιστορίες Κοσμημάτων από τις Κυκλάδες», η οποία πλαισιώνεται με δεκάδες εκθέματα από τη Νάξο.

Κατά την επίσκεψή του στη Μύκονο, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους πολιτικούς και θρησκευτικούς παράγοντες. Μάλιστα, στην κατ΄ ιδίαν συνάντησή τους, ο Μανόλης Μαργαρίτης προσκάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να επισκεφθεί τη Νάξο, πρόταση που έγινε δεκτή από τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Πριν την αναχώρησή του από τη Μύκονο, ο Μανόλης Μαργαρίτης συνεχάρη τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά για τις λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις και τη θερμή φιλοξενία. 



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :