Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

Βανδαλισμοί στο ΓΕΛ Νάξου

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Γενικό Λύκειο Νάξου για την παρακολούθηση των εργασιών συντήρησης και ελαιοχρωματισμού του σχολείου, με μεγάλη αγανάκτηση διαπιστώσαμε βανδαλισμούς στους φρεσκοβαμμένους τοίχους.
Δυστυχώς γινόμαστε πολύ συχνά μάρτυρες ανάλογων περιστατικών κατά της δημόσιας περιουσίας, η οποία κατ΄ επέκταση αποτελεί περιουσία των δημοτών. Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε αντίστοιχη πράξη βανδαλισμού και ξεκαθαρίζουμε ότι ο Δήμος και....
η Σχολική Επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν θα μείνουν αδρανείς και θα προβούν σύντομα σε άμεσα μέτρα για την αποφυγή και καταστολή ανάλογων περιστατικών φθοράς κατά της δημόσιας περιουσίας.
Για το θέμα αυτό, την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Διευθυντή, των μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, εκπροσώπων του 15μελούς συμβουλίου των μαθητών και του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να συζητήσουν τις περαιτέρω ενέργειες και τα μέτρα που θα ληφθούν.


Ο Αντιδήμαρχος

Τοτόμης Πρωτονοτάριος

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :