Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2016

Εκδρομή στο βυζαντινό πάρκο της Τραγαίας διοργανώνει η "ΝΙΚΑΝΔΡΗ"

Η Πολιτιστική Δράση "ΝΙΚΑΝΔΡΗ" συνεχίζοντας τις δραστηριότητές της και το εφετινό καλοκαίρι στη Νάξο, πραγματοποιεί πολιτιστική εκδρομή στη Μονή Παναγίας Δροσιανής, στον Άγιο Γεώργιο Διασορείτη, στην Παναγία Πρωτόθρονη και στην ποτοποιία Βαλληνδρά στο Χαλκί την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 το πρωί με εκδρομικό λεωφορείο (πούλμαν) σε πολύ συμφέρουσα τιμή γνωριμίας. Η εκκίνηση θα γίνει από την παραλιακή οδό της Χώρας στις 9.00 το πρωί.
Με νεότερη ανακοίνωση θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδρομή.
Βασικός σκοπός της ίδρυσης και λειτουργίας της πολιτιστικής Κίνησης "ΝΙΚΑΝΔΡΗ" είναι η ανάδειξη και η αξιοποίηση των μνημείων της ιστορίας και του πολιτισμού της Νάξου, η γνωριμία με σπουδαίους εκθεσιακούς χώρους και μουσεία του....
νησιού (ενίοτε άγνωστα και στους ίδιους τους κατοίκους) καθώς και η ανάδειξη της συμβολής του πολιτιστικού και εναλλακτικού (εν γένει) τουρισμού στην πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη του νησιού, παράγων που συμβάλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και στην εξασφάλιση περισσότερων θέσεων εργασίας, ιδίως για νέους ανθρώπους στον τόπο μας.
Η "ΝΙΚΑΝΔΡΗ" πραγματοποιεί υψηλής ποιότητας ενημερωτικούς περιπάτους και εκδρομές. Για την εκδρομή της 19ης Αυγούστου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή οι φίλοι και συνεργάτες της "ΝΙΚΑΝΔΡΗΣ', αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος για τη γνωριμία με τα μνημεία της ιστορίας, τα μουσεία και τα αξιοθέατα της Νάξου. Παρακαλείστε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή. Θέσεις σχετικά περιορισμένες. Οι ξεναγήσεις γίνονται με υποδειγματικό τρόπο στα ελληνικά και αγγλικά.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 22850-24.112 και στο κινητό του προέδρου και υπεύθυνου επικοινωνίας της κίνησής μας κ. Γιάννη Λογαρά, στο 6983.167.196. Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μαζί μας και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:   logarasyan@gmail.com και nikandre.com@gmail.com.
*

Αγαπητοί συμπολίτες και επισκέπτες και φίλοι του νησιού.

Με τη συμμετοχή σας στις δραστηριότητες της πολιτιστικής κίνησης "ΝΙΚΑΝΔΡΗ" συμβάλλετε, ώστε να κάνουμε ευρύτερα γνωστά τα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν την ιστορία και τον πολιτισμό της Νάξου στο πέρασμα των χρόνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

                                                 Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Γιάννης Λογαράς
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :