Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Τρεις νέες μεταγραφές για τον Πανναξιακό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Κούτρο Ιωάννη, Μπιλίτση Παναγιώτη και Ανυφαντάκη Μιχάλη.
Η συνεργασία εντάσσεται στην γενικότερη προσπάθεια του συλλόγου να στελεχώσει το ρόστερ όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει της έναρξης της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος για την ανάδειξη του πρωταθλητή             Κυκλάδων.
          Ευχόμαστε και στους τρεις αθλητές να έχουν υγεία και κάθε μορφής επιτυχία.   
Επίσης ανακοινώνουμε την λήξη της συνεργασίας μας με τον αθλητή Σκοπελίτη Γεώργιο ο οποίος θα μεταβεί στην πρωτεύουσα για.......
λόγους σπουδών.  
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι η ομάδα μας με την είσοδο στην πρώτη τριάδα του Β΄ ομίλου, κατακτώντας την 2η θέση, απαρτιζόμενη σε μεγάλο ποσοστό από ντόπιους ποδοσφαιριστές, έχει πετύχει του στόχους της για την φετινή χρονιά.
  Έτσι για μας αποτελεί μια ευκαιρία να χαρούμε την συμμετοχή στην επόμενη φάση και παράλληλα μια πρόκληση καθώς θα αντιμετωπίσουμε ιστορικές ομάδες του νομού μας.     
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας μικρούς και μεγάλους καθώς και τον απλό φίλαθλο του Πανναξιακού Α.Ο. για την έμπρακτη βοήθεια που μας παρέχει και να ζητήσουμε την στήριξη τους στην δύσκολη συνέχεια.ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                                    ΓΟΥΡΖΗ ΜΑΡΙΑ

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :