Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2016

Καταγγελία «σοκ»: Αισχροκέρδεια σε βάρος των παιδιών της Μικτής Κυκλάδων

80 Ευρώ στα ανήλικα παιδιά για 4 DVD!!!

Οι αγώνες της Μικτής Κυκλάδων ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία για τις ομάδες μας, αλλά εξωαγωνιστικές ενέργειες γνωστών-αγνώστων ανθρώπων, φερόμενοι ως ιδιωτικοί  Δημοσιογράφοι έχουν ταράξει την ηρεμία τον γονέων.
Σήμερα Παρασκευή (8/1) στάλθηκε καταγγελία γονέων στην ιστοσελίδα μας, μέσα από την οποία εκφράζουν έντονα παράπονα για άνθρωπο που προσέγγισε τα ανήλικα παιδιά της Μικτής Κυκλάδων , με στόχο την.....
εξασφάλιση πώλησης DVD από τα παιχνίδια που έδωσαν στην Αθήνα. Οι γονείς θεωρούν απαράδεκτο να πλησιάζει κάποιος τα παιδιά τους χωρίς την δική τους συγκατάθεση, ενώ παράλληλα τονίζουν πως είναι εξωφρενικό το ποσό πώλησης του κάθε DVD, το οποίο όπως μας αναφέρουν στην καταγγελία ανέρχεται στο ποσό των 20 ΕΥΡΩ!!  το ένα!!!

Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, ο συγκεκριμένος Δημοσιογράφος δεν έμεινε μόνο στις Κυκλάδες, καθώς «χτύπησε» την «πόρτα» και των  παιδιών από τις άλλες ενώσεις, με στόχο την Δημόσια πλέον πώληση και στα υπόλοιπα παιδιά.

Το λόγο πλέον έχει η ΕΠΣ Κυκλάδων, που οφείλει να μεριμνήσει την υπόθεση από τους γονείς των παιδιών και όχι μόνο. Θεωρούμε απαράδεκτο και ανήθικο οι γονείς να πληρώνουν 80 ευρώ για να δουν και να καμαρώσουν τα παιδιά τους στα 4 παιχνίδια…
Πηγή
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :